Kopałam w starym wątku, ale nie trafiłam na taki pomysł jaki poniżej
przedstawię. Wybaczcie, jeśli głupi to pomysł i nielogiczny, to wyjaśnijcie proszę forumce jeszcze niezbyt doświadczonej :( cierpliwie, lub odeślijcie do podobnego postu.
Mianowicie czytam o tym i sama cierpię z powodu zbyt szerokich fiszbin(fiszbinów ;))zwłaszcza, gdy w trakcie migracji przekroczyłam strefę G, nawet we freyach uznawanych za wąskofiszbinowce.
Czy nie można do staniczka G+ włożyć fiszbin z rozmiaru G ?
Na razie "na sucho", markując tę poprawkę przyłożyłam fiszbiny G Frei RIO do miseczek HH tejże i uzyskałam znaczące pogłębienie miseczek, kosztem zwężenia całego obwodu o różnicę w szerokości U fiszbin tj ok 5 cm.
Idąc tą drogą i licząc dalej, gdyby taka zwykła zamiana fiszbin była możliwa i skuteczna, mogłabym mieć staniczek z miseczkami GG-H ( moim zdaniem byłyby wystarczająco głębokie i nie za pachami), ale obwód 34( nie 32) by go zwiększyć o cm zabrane przez łuki ciaśniejszych fiszbin?
Czy któraś z Was majstrowała już w ten sposób przy fiszbinach przekraczając magiczna strefę G ?
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.