Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Re: Ślubna b...

Re: Ślubna balkonetka

Autor: hipciorra 17.07.10, 17:42
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Skończyło się na tym, że miałam do wyboru dwie miękkie balkonetki 32G: Veronę w wersji ivory i bladoróżowego M&S Ceriso (http://www.marksandspencer.com/Ceriso-Non-Padded-Underwired-Sheer-Embroidered/dp/B0035IAW7A?_encoding=UTF8&categoryNodeID=42967030&node=43237030&mnSBrand=core&ref=sr_1_20&qid=1279381090&sr=1-20&rh=n%3A43237030&page=2).

Wygrał M&S, ponieważ okazało się, że szorty do Verony są z dość mało elastycznej koronki. Było mi w nich niezbyt wygodnie, a na ściągnięcie rozmiar większych z Anglii zabrakło mi czasu :-) M&S jest przewygodny i prześliczny! Kolor i wzór nie przebijały, a że krawcowa wszyła mi sprytne szlufki do trzymania ramiączek pod sukienką, przez cały ślub i wesele nic ani drgnęło, a biust prezentował się kapitalnie. Ba, nawet lepiej niż w Veronie, którą zresztą bardzo lubię i namiętnie teraz wykorzystuję pod białe bluzki ;-)
--
Między żarem słów a słów tych cieniem, między śmiechem a westchnieniem,
Między każdą chwilą smutku i radości krąży muza pomyślności.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.