Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Freya Bamboo...

Freya Bamboo Island kilka pytań

Autor: nariel8 07.06.09, 20:40
Jestem zauroczona tym strojem kąpielowym. Przeczytałam kilka wypowiedzi na lobby i z tego wiem jaki rozmiar szortów powinnam kupić. Potrzebuje mimo to jeszcze kilka rad.

Po pierwsze czy mając rozmiar 30G (69/96) powinnam brać taki sam w tym stroju czy może trochę zawyżyć/zaniżyć?

Co do dołu to jestem na 100% zdecydowana na szorty ale nie mogę się zdecydować na górę.

Bardzo podoba mi się wiązany na szyi ale boje się, że to wiązanie będzie mnie uwierać w kark. Niby wiem, że przy dobrze dobranym rozmiarze ciężar piersi spoczywa głównie na obwodzie. Myślę, że ten mój strach to pewnie uraz po noszeniu źle dopasowanych staników, które tak noszone okropnie wpijały się w skórę z tyłu szyi. A w dobrym rozmiarze nie nosiłam żadnego w ten sposób i nie mam porównania. Z tego względu skłaniam się bardziej ku klasycznemu krojowi.

Czy któraś mierzyła obydwa kroje lub choć jeden i mogłaby podzielić się ze mną wrażeniami i odczuciami z noszenia i coś mi doradzić?

Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczna :)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-400 401-467
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.