Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   Lobby Biuściastych :-)   Re: Sorrento...

Re: Sorrento plunge - wrażenia po wakacjach

Autor: gania76 04.07.09, 09:58
Mam strój Sorrento plunge w rozmiarze 70F, przy rozmiarach 73/95. Zazwyczaj kupuję 65FF/G, ale akurat w Bellissimie nie było tych rozmiarów i wzięłam 70F, który leży całkiem nieźle. Właśnie zakończyłam dwutygodniowe wakacje w Hiszpanii i mogę coś powiedzieć z doświadczenia o tym stroju :) Przede wszystkim ma mega-szerokie ramiączka i po pierwszym dniu opalania się z ramiączkami, potem już zawsze je zdejmowałam, bo groziło mi, że będę miała białe pasy o szerokości autostrady. Poza tym już pierwszego dnia oparzyła mnie sprzączka - słońce odbija się od niej bardzo mocno i w konsekwencji miejsce na dekolcie przylegające do sprzączki miałam silnie sparzone. Sprzączkę odcięłam, bo ramiączka były mi potrzebne do pływania w morzu i w basenie. Więcej na pewno nie kupię bikini z tak szerokimi ramiączkami.
Jeżeli chodzi o dół, to mam szorty w rozmiarze M, jednak doszłam do wniosku, że też są one za bardzo zabudowane i zazwyczaj na plażę zakładałam dół od innego kostiumu.
Poza tym z materiałem nic się nie dzieje, nie rozciąga się ani nie deformuje pod wpływem słońca i słonej wody, tak więc jeżeli ktoś nie ma w planach intensywnego opalania, to Sorrento jest na pewno dobrym wyborem - wygląda bardzo elegancko.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-400 401-467
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.