Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Różne   Interpretacja snów   Błagam!! Niech mi ktoś pomoze! ...

Błagam!! Niech mi ktoś pomoze! :(

Autor: karola527652 11.10.09, 11:31
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Witam wszystkich. Mam problem z interpretacją snu... a własciwie dwóch, z dwóch nocy z rzedu... dotyczacych jednej osoby... Pierwszej nocy snił mi się męzczyzna ktorego kochalam 5 lat, spotkalismy sie, spedzilismy ze soba caly dzien, robilismy mnóstwo rzeczy razem, całowalismy sie... nastepnej nocy snil mi sie ten sam mezczyzna... i spotkanie z nim i jego narzeczoną (11 wrzesnia przyszlego roku biora slub), widzielismy sie pod kosciolem... siedzielismy na plocie i rozmawialimy o organizacji ich slubu, co maja zalatwione, czego nie... ale rozmawialam tylko z nim, i ona tez tylko z nim, same nie zamienilysmy zadnego zdania... nawet sie sobie nie przedstawilysmy... no i otrzymalam zaproszenie na ich slub...

nie wiem co to znaczy, a juz nie daje rady z tymi snami... budze sie rano ze lzami splywajacymi po policzkach...sad
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.