Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Różne   Interpretacja snów   Bardzo prosze o interpratacje m...

Bardzo prosze o interpratacje mojego dziwnego snu

Autor: pirankap 07.04.11, 00:28
Witam szukalam wszedzie forum dotyczacego snu poniewaz mialam bardzo dziwny sen i bardzo prosze o wyjasnie, bylaym bardzo wdzieczna
ok ale sen byl tak glupi ze masakra
A wiec tak Napisze tyle co pamietam ,takie szczegóły ktore mi weszly do glowy
Było lato , bardzo cieplo z kims mialam gdzies jechać jak sie pozniej okazalo pojechalismy do Niemiec zjesc w budce z jakas rodzinka kurczaka w ciescie 3 takie kulki.
Wiem ze stalam na przystanku był wielki upał mialam biala sukienke acha bylam wciazy i mialam ubrane kozaki zimowe do kolan ,bardzo chcialam isc do domu je zmienic ale z jakiegos powodu nie moglam wiem ze w tym snie ylo mi bardzo goraco.Potem jeszcze pamietam ze chcialam wejsc do jakiegos sklepu stalam na ulicy chya pic chcialam czy cos i yla tam jakas dziewczyna i mowila ze nie moga tam wejsc bo maja praktyki .To chyba wszystko ale pierwszy sen od dawna ktory tak dorze zapamietalam a zryty jak nie wiem
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.