Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Różne   Interpretacja snów   Dlaczego tak się dzieje?

Dlaczego tak się dzieje?

Autor: paulina1109 01.07.11, 22:32
Witam smile

Niedawno śniło mi się miejsce,w które miałam pojechać na drugi dzień z dwiema nauczycielkami,paroma osobami ze szkoły i trzema przyjaciółkami.Były to góry.W moim śnie właśnie tam byłam i stałam z przyjaciółkami przed górską chatą a wokoło było dużo ludzi.Podczas,gdy rozmawiałyśmy podszedł do nas pewien chłopak z naszej szkoły,który jest od nas starszy o rok i znamy go tylko z widzenia.Gdy podał mi rękę na przywitanie poczułam jakby to działo się na prawdę,bo był to silny uścisk dłoni.Kiedy zapytał mnie ile mam lat dwie przyjaciółki zaczęły się śmiać i odeszły kawałek dalej.Z trzecią przyjaciółką nie wiem co się stało.Odpowiedziałam na jego pytanie i zapytałam jak on ma na imię i ile ma lat (choć akurat to o nim wiedziałam).Nie uzyskałam odpowiedzi na moje pytania,bo się obudziłam.
Po tym śnie,gdy tylko widzę tego chłopaka lub jest on gdzieś w pobliżu mnie albo gdy widzę jego zdjęcia odczuwam ból,kłucie,pulsowanie lub mrowienie w dłoni.

Bardzo jestem ciekawa czy ktoś kiedykolwiek miał taki przypadek jak ja?Chciałabym też wiedzieć co to może oznaczać,że tak na niego reaguje moja dłoń..?Proszę o pomoc.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Dlaczego tak się dzieje? - paulina1109 01.07.11, 22:32

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.