Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Różne   Interpretacja snów   Życie po śmierci. Proszę o inte...

Życie po śmierci. Proszę o interpretację.

Autor: fblaster 19.12.11, 14:12
To był bardzo dziwny sen, zazwyczaj nie zastanawiam sie nad znaczeniem, ale ten mnie wyjątkowo ciekawi. Nie wiem czy to całość ale to co zamapietałem.

Rozpoczyna się w jakimś mieszkaniu, którego nie znam. Jestem ja i moje dawna dziewczyna sprzed 6-7 lat, z którą od około 5 lat nie zamieniłem słowa. Siedzę obok swojego ciała pokrojonego ręce, nogi, głowa, brak tułowia. Strasze, ale wcale się nie martwię ani nie boje, rozmawiany co zrobić z ciałem. Ja chce zakopać, nawet kopie dół, ale rezeygnujemy, postanawiamy spalić w kominku. I chyba tak zrobiliśmy. Cały czas jestem spokojny. Pytam się czy jestem duchem, a ona sprawdza ręką, która przechodzi przezemnie bez problemu.

Inni ludzie nas widzą i widzą nas jako ludzi żyjących, mogą nas dotknąć, gdy wyszliśmy na zewnątrz. Pamiętam, że byliśmy w centrum jakiegos miasta na ławce siedzimy, a zaraz podchodzimy do szyby, wystawa sklepowa, lustro coś takiego. Wszystko wygląda normalnie, oczy są inne, przyglądamy się im są totalnie czarne wielkie czarne tęczówki. Jestem jakiś zadowolony, spokojny, wcale mnie to nie martwi. Później jesteśmy w innym mieszkaniu, ładne, dużo szkła, szyb, jasne, ładne, siedze na krawędzi balkonu, bardzo wysoko mimo mojego lęku wysokości. Wchodzę do mieszkania i siedzę sobie z moją ex sprzed lat jakby nigdy nic.

Jeszcze sobie przypominam, że widziałem jeden obraz tej dziewczyny, stała, ale była naga i strasznie sina, i tak jakby było jej widać sine żyły odznaczające sie na ciele.

Byłbym wdzięczny za interpretację.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.