Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Różne   Interpretacja snów   Re: Dziwne sny 4 noce pod rząd

Re: Dziwne sny 4 noce pod rząd

Autor: lavia78 05.06.09, 22:05
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
piotr2608 napisał:

> Witam Serdecznie
>
> Miałem przez 4 noce podrząd dziwne sny
>
> Z czwartku na piątek oglądałem TV jedząc soczyste gruszki siedziałem wtedy przy
> stole a gruszki były na talerzu wiem że obok mnie ktoś siedział ale nie widzia
> łem twarzy sen krótki a treściwy
>
> Z piątku na sobotę śniło mi się że jadłem brzoskwinie też były zdrowe i soczyst
> e z tym że teraz owece jadłem na dworze i ktoś mnie nimi poczęstował widziałem
> półmisek ale osoby częstującej niestety nie. Gdy zjadłem owoce na wysokości wis
> iała lina i zacząłem po niej się przesuwać a na dole były jak dobrze pamiętam 3
> nagie kobiety leżące na hamaku.

soczyste owoce kształty przypominaja pragnienie kobiety-gruszka to miłosne
uczucia i tu penie symbolizuje spełnienie w miłości...a więc pewnie konsumpcja
związku szczęsliwa i zgodna miłoścsmile....z brzoskwiniami tyle różnicy że na pewno
miłośc czai sie blisko jeśli jakaś sie kończy to szybko nowa zapuka do twych
drzwi

>
> Z soboty na niedzielę śniła mi się moja była dziewczyna za którą poszedłem wesz
> ła ona do pokoju chciała zamknąć drzwi lecz ja je odtworzyłem i usłyszałem mamy
> głos "bym dał Asi spokój" ja niechcąco uderzyłem Asię w głowę a ona odpowiedzi
> ała bym dał jej spokój bo i tak nie będziemy razem. Asia była rozebrana i widzi
> ałem pościelone lóżko do spania - akcja toczyła się u mnie w domu.
> Z niedzieli na poniedziałek śniło mi się że jestem na górze z jakimś dzieckiem
> widziałem dach domu pokryty eternitem widziałem ładny krajobraz. Zeszliśmy z ty
> m dzieckiem na dół i z daleka przywitał mnie jakiś Pan mówiąc "jak sie wędrował
> o" gdy zszedłem okazało się że tym dzieckiem jest chłopczyk o czarnych kręcony
> ch włosach i był to mój syn (w rzeczywistości nie mam syna) podobny do mnie gdy
> miałem ok 2 - 3 lat no wykapany ja z tym tylko że ja nie miałem czarnych włosó
> w. Ten Pan podszedł do mojego synka przywitał się a synek zaczął płakać i pan t
> ak jakby odszedł a ja otarłem łzy dziecku pogłaskałem po główce i powiedziałem
> by nie płakał.

dziecko chłopczyk...może widzisz siebie jako jeszcze niedojrzałego do miłości
z Asia, może warto poczekac..może inna zapuka ....i okaże się że to jest to
ukojenie na łzy malutkiego dziecka ..tęsknota za tym co było kiedys może nie
pozwala dostrzec tego co może własnie teraz przychodzi, a może marzysz o czymś
czego się wstydzisz powiedziec...

pozdrawiam
>

--
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.