Mam pytanie do dziennikarzy Wyborczej? Jaki mają Państwo interes w podważaniu czyjegoś wykształcenia? Od jakiegoś czasu dobrze wam to idzie.Wielu studentów z jednej łódzkiej uczelni,juz się o tym przekonało.Tutaj chciałam zaznaczyć,że nie wszyscy studiują by zdobyć tylko papierek magistra. Są jeszcze wśród nas ludzie, którzy oprócz dyplomu chcą zdobyć wiedzę, którą by mogli później wykorzystać w życiu zawodowym,ale gdy wszytko jest na dobrej drodze Powyższa prowokacja jest dla mnie żenująca,szczególnie z jednego powodu. Dzięki ,,GW'' od marca będę musiała zmienić uczelnię i wcale to nie oznacza,że jestem głupia, bo wybrałam tę a nie inną uczelnię. To czy się studiuje zaocznie, czy przez internet( szczególnie przez internet) nie powinno nikogo dziwić. Żyjemy przecież w XXI w.,a tutaj takie rzeczy się dzieją. Wstyd mi za Was, po prostu wstyd aby tak manipulować ludźmi...W tym kraju nawet dyplom magistra nie pomoże w znalezieniu dobrej pracy jeśli nie ma się znajomości. Nie oszukujmy się!!!!
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.