Witam,
Nie wiem czy dobre forum wybrałam ale sprawa dotyczy szkoły. Moja siostra chodzi do 4 klasy podstawówki. Ostatnio przyszłą do domu i była jakaś taka bardzo zamyślona i smutna. Po kilku próbach wydobycia co się stało opowiedziała, ze koleżanka na lekcji informatyki włączyła jej film "jak dorośli robią dzieci". Mnie aż zatkało :( Siostra ma traumę, nie funkcjonuje normalnie od tego czasu, chodzi zamyślona.
Nie mam zamiaru zostawić tego bez echa - po feriach chcę pójść do szkoły. Chce zmusić aby do szkoły wezwali matkę tej koleżanki i żeby jej pokazali ten filmik. Dlaczego nie ma blokady na takie strony?. Jestem strasznie na nią wściekła, młoda lafirynda w ogóle nie zajmuje się swoimi dziećmi i wychowuje je samopas.
CO jeszcze można zrobić aby chronić dzieci przed takim czymś w szkole? Bo czuje że to co ja wymyśliłam to za mało. Może wezwać kuratora?
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.