Gazeta.pl   Forum   Edukacja   Edukacja   Darmowy angielski prze Skype?

Darmowy angielski prze Skype?

Autor: emily.2 01.02.12, 12:09
Słyszałam kiedyś o Fundacji czy Stowarzyszeniu, które stworzyło taki prawie darmowy kurs nauki angielskiego przez internet, dla dzieci. Prawie gdyż to były symboliczne kwoty. Rejestrowało się na owym portalu, rozwiązując test, który to weryfikował poziom zdolności językowych i w ten sposób łączył w parę dzieciaki z różnych krańców świata, które następnie przez Skype'a mogły ze sobą konwersować. I właśnie, tu szczegółów już nie znam. Nie skupiałam się wówczas nad detalami bo i dziecko było zbyt małe a i kaska wówczas była na tradycyjne kursy. Dziś żałuję i od dłuższego czasu jestem w poszukiwaniach, które przywiodły mnie tu. Może ktoś z was posiada wiedzę o podobnych sposobach nauczania angielskiego dla dzieci (12lat), czyli tanio, bo za darmo to dziś nikt nawet nie chce w mordkę dać;)

Miej oczy szeroko otwarte przed ślubem i półprzymknięte po nim
b.franklin
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.