Bardzo proszę osoby, które studiują /studiowały tudziez znają takowe osoby o opinie, wskazówki, sugestie.. jestem zaiteresowana 2,5 letnim studium tamże. Prawdopodobnie Kraków. Samorozwój i poszerzenie wiedzy to oczywiste plusy, każdy startuje z takim nastawieniem. A jak szkoła spełniła Wasze oczekiwania? czy wykłady sa naprawdę na poziomie czy tez mieliście wrażenie, że samemu się dokształcajac, wertujac net, artykuły itp. tego samemego się nauczylisćie? szkoła z tego co mi na dzień dzisiejszy wiadomo nie daje licencjata, jedynie dyplom ukończenia. Co o tym sądzicie? Placówki państwowe mając wybór to wiadomo, zawsze wybiora po studiach państwowych.
Sprawa dla mnie bardzo WAŻNA i liczę na Wasze opinie.
Bardzo podoba mi się biotronika jako specjalizacja.
Gryzie mnie potrosze, bo to czysta moja pasja ale mozliwości, ze studia się zwrócą finansowo to jakoś czysto realistycznie nie widzę :-( Zbytek pewnien to więc w budżecie
Wiec tym bardziej szukam opinii o tym studium, czy warto wyściubłane pieniążki wydać ?
no i dojazdy, weekendy, jakieś noclegi itp. wiadomo, nie jest to decyzja hop-siup hurra a ja niestety w przypływie euforii mam skłonności popełniać takowe
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.