Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Biznes i Pieniądze   ODZIEŻ UŻYWANA   UWAGA OSZUTKA NA DUŻĄ S...

UWAGA OSZUTKA NA DUŻĄ SKALĘ WCIĄŻ OSZUKUJE !!!

Autor: do.ann 09.02.12, 17:00
Osoba ta cały czas oszukuje. Nie wysyłajcie towaru bez kasy ani tez nie przelewajcie kasy jak nie widzicie towaru !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zgłasza się do mnie mnóstwo ludzi z zapytaniem jak wygląda sytuacja. Osoba ta ukrywa się pod różnymi nazwiskami, adresami, mailami, nr telefonu, gg. Adresy są z reguły z miejscowości w pobliżu Krakowa. Najprawdopodobniejszy jest ten

weronika judasz
ul. ogrodowa 2b
32-400 myślenice

ponieważ jedna z oszukanych osób osobiście odwiedziła tę kobietę i odzyskała pieniądze. Nie wiem jak sprawa wygląd teraz - być może już tam nie mieszka. Proszę o podawanie na tym forum wszystkich danych jakimi ona się posługuje aby ostrzec innych oraz proszę o informacje jak wygląda sprawa na policji na maila: do.ann@wp.pl
Z mojej strony podaję jej nr GG 10196166 i maila wiki_ok@interia.pl - i tu również uwaga - jak się do niej pisze to mówi, ze to pomyłka, że się ja z kimś pomyliło - to również nie jest prawdą !!!
I UWAGA ONA CAŁY CZAS ŚLEDZI TO FORUM !!!!!!! To tu poluje na nas !!!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.