Od dawna poszukuje już głośników do komputera, na których nie będzie słychać leżącej obok komórki - jak na razie bezskutecznie. Teraz mam jedne z droższych Creative i też słychać... Spece na forum elektrody polecają jakieś skomplikowane modyfikacje w elektronice - to nie dla mnie, bo ja się na elektronice nie znam i lutownicą słabo władam.
Zatem 2 pytania zasadnicze:
1. Czy znacie jakiś model głośników na których komórki nie słychać ?
2. EW. czy znacie jakiś patent, żeby zabezpieczyć głośniki przed tą cholerną komórką ?
--
---------------------------------------------------------
Ta wiadomosc zawiera informacje, ktore moga byc w calosci
lub czesci poufne i/lub objete ochrona prawna i/lub
tajemnica słuzbowa. Wiadomość jest przeznaczona wyłącznie dla zamierzonego adresata i może zawierać informacje o charakterze poufnym. W razie stwierdzenia, że odbiorcą miała być inna osoba prosimy poinformować nadawcę oraz niezwłocznie usunąć wiadomość. Wiadomość może nie stanowić oficjalnego stanowiska spółki Agora SA i nie być związana z jej działalnością.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.