Gazeta.pl   Forum   Komputery   Komputer   Karta sieciowa się wyłącza.

Karta sieciowa się wyłącza.

Autor: Gość: seage IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 17:38

Witam, bardzo proszę o pomoc, mam problem z kartą odkąd postawiłem system na nowo. Co jakiś czas (dwa dni, czasem co kilka godzin) wyłącza mi się karta sieciowa w komputerze. Jest to karta bezprzewodowa d-link dwl 510. Czasami jest to po włączeniu komputera, czasami w trakcie korzystania, nagle przestaje widzieć wszystkie sieci, czasami nie widzi karty w ogóle, czasami widzi i nie działa. Musze wtedy instalować na nowo sterowniki, czasami wyciągać kartę i wkładać na nowo i nagle wtedy nie wiadomo po czym się włącza i jest internet na jakiś czas. Jest to dość kłopotliwe. Mam najnowsze sterowniki, stawiałem na nowo system. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić. Możliwe, że karta jest uszkodzona? Z góry dziękuję za pomoc.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.