Gazeta.pl   Forum   Komputery   Komputer   Mam proble z laptopem marki acer aspire

Mam proble z laptopem marki acer aspire

Autor: Gość: pilnygostek IP: *.wojewodzki-inspektorat-weterynarii.static.3s.pl 08.02.12, 11:33
Nie znam się kompletnie na komputerach ani laptopach , miałam już różne marki , tym razem kupiłam Acer Aspire 3830tg - ze szklanym ekranem bo to ważne , mam go od września , tydzień temu zauważyłam że na prawym dole wyświetlacza pojawiła się smuga szara i w tym miejscu ekran jest nie wyraźny , nie wiem czy to przypadek ale chcąc coś z tym zrobić zmieniłam jakieś ustawienie , którego już drugi raz nie potrafię odnaleźć i poprawiło się na trochę , potem przywróciłam system z przed czasu jak to się pojawiło i tez na trochę pomogło , czy mogę gdzieś sprawdzić jakieś ustawienia czy to wada matrycy ?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.