Bardzo ciekawe to co napisałeś. Czytałeś temat od początku, czy tylko mój ostatni post? Przeczytaj sobie choćby to co napisałem wcześniej, jeśli nie chce Ci się czytać wszystkich wypowiedzi. O to chodzi, że to g*wno zainstalowało mi się bez mojej wiedzy. Nic nie było do czytania, żeby stwierdzić że coś przeoczyłem. Chcesz sprawdzić? wejdź sobie na popularną stronę pisma komputerowego www.idg.pl i spróbuj cokolwiek z ich zasobów pobrać. Jeśli jeszcze czytasz, to może dodam jeszcze, że tę stronę znam kilkanaście lat i wiele z ich strony pobierałem. Nie było wcześniej takich problemów jak wycięli teraz.
To co napisałem wcześniej o utworzeniu połączenia sieciowego nie było napisane po to, aby popłakać nad swoją niedolą. Może i jestem "lajkonikiem" w tematach komputerowych (siedzę w tym tylko od ok. 97.r) ale raczej chodziło mi o przekazanie swojego spostrzeżenia tym, którzy taki shit nieświadomie albo świadomie zainstalowali i chcą się tego pozbyć.
Nie musisz nic mi odpisywać, bo więcej nie będę się w tym temacie wypowiadał. Chyba że chcesz coś ciekawego poza swoimi spostrzeżeniami i uwagami dodać.
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w pracy zawodowej i życiu osobistym.
--
www.eres.alpha.pl/userbar26