Gazeta.pl   Forum   Sport   Fitness   Pilates - Warszawa Centrum, Mokotów, Saska Kępa

Pilates - Warszawa Centrum, Mokotów, Saska Kępa

Autor: Gość: Nesia IP: *.aster.pl 19.11.11, 12:26
Szukam dobrych zajęć z Pilatesa w centrum, na Mokotowie lub na Saskiej Kępie w Warszawie, chętnie w małych grupach. W Calypso na Puławskiej oferują grupę 60-osobową, to jakieś kompletne nieporozumienie. Jak prowadząca może w takiej grupie kontrolować poprawność wykonywanych ćwiczeń. Jestem już dość zaawansowana, ćwiczę już 3 lata, nie chciałabym trafić do grupy początkującej, a niestety praktyka jest taka, że do grup ciągle dołączają nowe osoby i prowadząca musi wciąż obniżać poziom, z tego co wiem taka praktyka jest w większości klubów. Może jest szansa stworzenia takiej bardziej zaawansowanej grupy w jakimś klubie? Ja miałabym 3-4 chętne osoby, najlepiej na 17.00 w tygodniu.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.