Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Biznes i Pieniądze   Fundusze Unijne   Fundusze unijne - ist...

Fundusze unijne - istniejąca działalność gosp.

Autor: gandzix 23.01.10, 09:13
Witam!
Prowadzę działalność od 01.03.2009r. Tkwię obecnie w sieci sklepów, z której chcę się wyrwać za wszelką cenę, gdyż zamiast obiecanych zysków ponoszę na razie same straty... Jednak w pierwszej kolejności chciałam się dowiedzieć jakie mam szanse na dotację z Funduszu Unijnego, bo bez tego nie dam rady otworzyć własnego sklepu. Jestem z województwa kujawsko-pomorskiego, obecnie dzierżawię sklep ogólnospożywczy w centrum miasta z prasą, alkoholem, wyrobami tytoniowymi, chemią, itp. Mój pomysł jest taki, żeby otworzyć mały sklepik - raczej na obrzeżach miasta, gdzie takich sklepów brakuje. Sprzedawałabym prasę, doładowania elektroniczne, wyroby tytoniowe, chemię gospodarczą. Jeżeli by się udało, to chciałabym, żeby znalazł sie tam również totalizator. Rodzi się pomysł w głowie, gorzej z realizacją, bo funduszy brak... Będę wdzięczna za pomoc i wskazówki. Pozdrawiam!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.