mam nadzieje, ze alex, walpurga i ekki (kobiety najpiew;)) znajda nowy watek.
otoz postanowilem (korzystajac z przerwy obiadowej) dokonac ostatecznych przedlutowych zmian. nie wiem dlaczego tak dlugo zwlekalem z decyzja? z lenistwa, zadziornosci czy wiary w mozliwosci zmiany? niewazne- wazne, ze teraz bedzie inaczej.
walpurga domysli sie co mam na mysli:)))
ekki- zostales poproszony w poprzednim watku o pozytywne wpisy dot. niejakiej soni. w uzgodnieniu z wspolwlascicielka watku czyli w. zwalniam cie z prosby. dla nas:) nie musisz juz pisac w ogole nt soni. sonia, jej forumowy sposob zycia, myslenia, jej byt zly czy dobry przestaje nas interesowac w tej resztce, ktora jeszcze tak niedawno zaprezentowalismy. mam nadzieje, ze nie bedzie na sile wpychac sie z opiniami tam, gdzie akurat my rozmawiamy. dlatego to co zostalo pozytywne napisane znajde, od tego momentu nie bede juz szukal dalszych komentarzy. jesli chcesz pozytywnie pisac o niej rob to do niej (najlepiej na forach, na ktore nie uczeszczamy)- na pewno sie ucieszy. jesli znajde gdzie indziej przeczytam wmilczeniu nie pozostawiajac wlasnego komentarza.
ze tez wczesniej nie przyszlo mi do glowy- zwyczajny, absolutny ignor personalny.
klaniam sie,
borgia
--
Ein Optimist ist jemand, der genau weiß, wie traurig die Welt sein kann, während ein Pesimist täglich neu zu dieser Erkenntnis gelangt. Peter Ustinov
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.