Gazeta.pl   Forum   Towarzyskie   Romantica   krotka przerwa poswiecona forum

krotka przerwa poswiecona forum

Autor: 1borgia 18.01.12, 15:27
mam nadzieje, ze alex, walpurga i ekki (kobiety najpiew;)) znajda nowy watek.
otoz postanowilem (korzystajac z przerwy obiadowej) dokonac ostatecznych przedlutowych zmian. nie wiem dlaczego tak dlugo zwlekalem z decyzja? z lenistwa, zadziornosci czy wiary w mozliwosci zmiany? niewazne- wazne, ze teraz bedzie inaczej.
walpurga domysli sie co mam na mysli:)))
ekki- zostales poproszony w poprzednim watku o pozytywne wpisy dot. niejakiej soni. w uzgodnieniu z wspolwlascicielka watku czyli w. zwalniam cie z prosby. dla nas:) nie musisz juz pisac w ogole nt soni. sonia, jej forumowy sposob zycia, myslenia, jej byt zly czy dobry przestaje nas interesowac w tej resztce, ktora jeszcze tak niedawno zaprezentowalismy. mam nadzieje, ze nie bedzie na sile wpychac sie z opiniami tam, gdzie akurat my rozmawiamy. dlatego to co zostalo pozytywne napisane znajde, od tego momentu nie bede juz szukal dalszych komentarzy. jesli chcesz pozytywnie pisac o niej rob to do niej (najlepiej na forach, na ktore nie uczeszczamy)- na pewno sie ucieszy. jesli znajde gdzie indziej przeczytam wmilczeniu nie pozostawiajac wlasnego komentarza.
ze tez wczesniej nie przyszlo mi do glowy- zwyczajny, absolutny ignor personalny.
klaniam sie,
borgia

--
Ein Optimist ist jemand, der genau weiß, wie traurig die Welt sein kann, während ein Pesimist täglich neu zu dieser Erkenntnis gelangt. Peter Ustinov
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Gry online
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.