A zatem tak: poznam interesującą dziewczynę, z którą mógłbym spędzić czas w miłej atmosferze, porozmawiać, wyjść razem do kina, na spacer (byle nie w te mrozy) czy na kurs tańca (lubię i trenuję rozmaite style). Generalnie nie mam jakichś wielkich wymagań, po prostu żebyś była sympatyczna i w jakimś w miarę sensownym wieku, czyli nie mniej niż 20 i nie więcej niż 70 lat ;) Jeśli chodzi o mnie, to mam 27, a więc tak zwany dobry rocznik :) Cenię sobie szczerość, poczucie humoru oraz dystans do siebie i rzeczywistości. Lubię koty, pizzę i oryginalne filmy (ulubione kino: Muranów). Żeby nie było nieporozumień, szukam otwartej dziewczyny, której zależy na bliskości...
Michał
kontakt ze mną: ofkots@gmail.com
PS Tak wiem, absolutnie i całkowicie przypadkiem weszłaś na tę stronę, normalnie nie przeglądasz takich miejsc w internecie (z takimi ogłoszeniami). Mimo wszystko będzie mi miło, jeśli napiszesz :)
PS2 Ogłoszenie dotyczy oczywiście Warszawy i najbliższych okolic.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.