Znalazlam przez przypadek na infoludku ogloszenie o poszukiwaniu noweg lokum dla szczeniakow.Moze ktos z was albo wasi znajomi by chcieli pieska dlatego wklejam z infoludka.Jak mozecie rozeslijcie dalej, szkoda psiakow jesli by mialy trafic do schroniska.
"
Do ludzi dobrego serca... Jeżeli nie jest państwu obojętny los zwierząt proszę pomóżcie mi je uratować, aby nikt im życia nie odebrał. Mam suczkę, która została przygarnięta bo mężowi zrobiło się żal. Nie zamierzaliśmy mieć piesków ale tak się stało. Urodziła 6 szczeniąt 5 z nich to psy i 1 suczka. Poszukuję ludzi, którzy zechcieliby wziąśc po jednym piesku gdyż nie mamy sumienia pozbyć się ich, a los zwierząt nie jest mi obojętny wkońcu to też żyje. Moja sytuacja materialna oraz mieszkaniowa nie pozwala na utrzymanie tylu psów. Mamy też małe dziecko. Bardzo z mężem się martwimy bo nie wiemy co zrobić nie chcemy aby trafiły do schroniska ponieważ je uśpią. Dlatego piszę to ogłoszenie i poszukuję ludzi, którzy będą w stanie przygarnąć psiaki Zapewnią im Dom. Wierzymy, że ktoś się odezwie w końcu Wiara Czyni Cuda.Będziemy bardzo wdzięczni... Oto mój nr: 607465200"
--
www.alaniania.yoyo.pl