Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Zdrowie kobiety   SZCZECIŃSKI Babiniec   Wzywam W...

Wzywam Was!!! :-)

Autor: marghe78 29.05.09, 14:35
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Gdzie Wy sie baby podzialyscie????
Ja pierdziu jak tu juz pustkami wieje od dlugieeeego czasu.

Co u Was slychac? Jak dzieciaczki? Jak w pracy? Jak w zyciu?

U mnie ok. Mlodzieniec jest absolutnie fantastyczny. Baaardzo chce juz raczkowac, staje na czterech i giba sie w przod i w tyl. Ubaw mamy niezly. Odstawilam go od cyca po 6,5 miesiacach i bardzo sie z tego ciesze. Duzo sie od tego czasu zmienilo. Zasypia w domu samodzielnie na dwie drzemki oraz na sen nocny tez. Pozostal jeden dlugi spacer, ten spaniowy. Nocki sa superowe, zasypia ok 20.30 i przebudza sie przewaznie ok 4.40 na piciu a ok 6.00 juz wstaje. Skaze bialkowa ma, wiec jedziemy teraz na soji. A ja wrocilam do dzialalnosci swojej firmy i jakos to sie kreci. Maz wraca z pracy, przejmuje obowiazki nad Adriankiem a ja zaczynam pracowac. I tak w kolko:-)

Wzywam Was tu do odpowiedzi!!! Szybciutko!!!

--
Nasza Dzidzia
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.