Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Turystyka   Świat: Europa   Austria turystycznie   Austria ...

Austria - w lipcu - dokąd?

Autor: fluid69 03.02.12, 18:28
Witam
Planujemy na początku lipca 10 dni w Austrii z czego 7 chcemy przeznaczyć na - i tu uwaga następuje problem gdyż ja i moja partnerka mamy odrobinę rozbieżne zainteresowania. Mnie jak zwykle ciągnie w góry, im wyższe tym lepsze, z kolei moja lepsza połowa zdecydowanie preferuje urlop nad wodą. Tak więc muszę pogodzić te elementy co wydaje mi się jest w alpach do zrobienia. Pytanie co moglibyście zaproponować w ramach turystycznego, aktywnego wypadu w góry z wyraźnym elementem wodnymsmile Zastanawiałem się nad Karyntią lub okolicami Zell am See. Może ktoś był w tych rejonach i doradzi czy warto czy może szukać w innych miejscach?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.