Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Dziecko   Rodzice   Klub Matek Wyrodnych   Flawonoidy - ant...

Flawonoidy - antyutleniacze i cudowny żel-galaretk

Autor: mazia 14.02.12, 20:15
Trafiłam wczoraj, przez całkowity przypadek, na spotkanie poświęcone Flavonowi - cudownemu suplementowy zawierającemu antyoksydanty, który ponoć działa na wszystko i leczy ze wszystkiego. Sposób prowadzenia spotkania przez panią był wybitnie praniomózgowy, babka nadawała 2 godziny non stop w taki sposób, że nie dało się jej przerwać. Kiedy wreszcie zarządzono przerwę, zerwałam się stamtąd.
Osobiście nie wierzę w takie cudowne galaretki (134 zyla za mały słoiczek) ale może Wy macie jakieś pozytywne doświadczenia? Niby antyutleniacze leczą ciało i umysł, najskuteczniej właśnie poprzez przyjmowanie tego węgierskiego specyfiku.

Aha, zerwałam się i zaprzepaściłam szansę na zarabianie od 15 do 25 tysi miesięcznie ;P
--
Słowo jest jak pszczoła: posiada miód i żądło.
/przysłowie żydowskie
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.