Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Dziecko   Rodzice   Klub Matek Wyrodnych   Dziewczyny z ból...

Dziewczyny z bólami pleców....

Autor: follow_me 17.02.12, 00:29
Kurcze, nie mogę czytać wątku Gai, włos mi się jeży na głowie jak widzę słowa ketonal i operacja kręgosłupa przy "zniesienie lordozy lędźwiowej"... (Oczywiście pamiętam, że było tam jeszcze parę innych rzeczy, których autorka dokładnie nie wymieniła, i rzeczywiście mogą to być niezwykle ciężkie problemy, ale śmiem podejrzewać, że jednak są równie "poważne" jak ta lordoza...)

Poczytajcie proszę to:
www.osteopaci.pl/
albo to:
osteomedica.pl/
albo to:
www.praktycznafizjoterapia.pl/twarza-w-twarz/osteopatia-nie-jest-jedna-z-wielu-metod-fizjoterapeutycznych-osteopatia-to-medycyna-naturalna.html
Współczesna fizjoterapia i rehabilitacja zna wiele bardzo skutecznych metod. Napisałam Wam o osteopatii, bo jest mi ona najbliższa z rożnych względów, ale jest wielu świetnych rehabilitantów, nie będących osteopatami a wyszkolonych w nowoczesnych metodach, którzy pomagają w problemach bólowych i to nie za pomocą ketonalu albo "wykręcania głowy".
Ponieważ znam trochę to środowisko, to w razie potrzeby zapraszam na PW albo zawołajcie na forum, jak będę miała informację, że ktoś potrzebuje skorzystać, to chętnie pomogę znaleźć kogoś dobrego i godnego zaufania.
Aha- drobna uwaga. Niestety, dobra rehabilitacja to najczęściej głównie wizyty prywatne :(

--
"- To wódka? (...)
- Na litość boską, królowo (...) czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus."
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.