Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Dziecko   Rodzice   Klub Matek Wyrodnych   Klubie Seniora, ...

Klubie Seniora, pomocy!

Autor: falka32 22.02.12, 09:57
bo ja mam już starczą demencję. Robię imprezę w stylu lat 80-tych, dla młodych ludzi, których w latach 80-tych nie było jeszcze w planach nawet. Z muzyką sobie bez problemu poradzę, ale proszę mi przypomnieć albo pomóc wymyślać, co na przykład postawić na stole, żeby młodzież się domyśliła, że to stylizacja jedzenia z epoki a nie po prostu kiepskie żarcie bez wypasu. Żeby było takie wiecie, jednoznacznie z lat 80-tych a nie ponadczasowe słone paluszki.

Wszelkie inne pomysły na to, co można od strony organizatora jeszcze zrobić, mile widziane. Balony powiesić? :D
Jakieś gry i zabawy (oprócz słoneczka :P) z dawnych czasów?
Młodzież jest młoda, ale pełnoletnia, więc nie trzeba ich animować, właściwie wystarczyłoby dać im wódki i dysk z muzyką, jednakowoż jako jedyny z organizatorów, który widział lata 80-te na oczy, jestem menadżerem projektu i sama się tym jaram, więc chcę, żeby wypadło fajnie.

--
http://zypede.blox.pl/resource/darcy_doesnt_sparkle2.jpg Biegnąca z wampirami, czyli dlaczego kobiety kochają Zmierzch
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.