Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Polonia   Polonia w Turcji   Miłe spotkania na lotnisku :)

Miłe spotkania na lotnisku :)

Autor: serpentyna91 14.01.12, 19:11
Witam wszystkich serdecznie smile
To mój pierwszy temat na tym forum wiec się troszkę stresuje wink
Jeżeli już jest taki wątek to proszę nie linczujcie od razu smile
Wpadłam na pomysł, żebyśmy mogły tutaj wpisywać swoje loty do bądz z Turcji, oczywiście z podaniem lotniska, dnia no i może godziny. Dzięki temu będziemy mogły spotkać się na lotnisku, porozmawiać, trochę się odstresować. Ja w całej swojej karierze podróżniczki ( 4 loty samolotem) wink trzy razy miałam takie spotkania. Pierwszy jak leciałam do Stambułu to obok mnie siedziało małżeństwo Polka z mężem turkiem. Zorientowałam się dopiero jak już byliśmy w Turcji i pani rozmawiała po polsku przez telefon. Drugi raz jak leciałam do Izmiru spotkałam rodaczkę, która mi pomogła odnależć nasz samolot. Nie wiedząc, ze to polka rozmawiałyśmy po angielsku, dopiero jak zobaczyłam jej paszport to wszystko się wyjaśniło. A trzeci raz na lotnisku Tegel spotkałam Turka z polskim obywatelstwem. Osobiście bardzo mnie to cieszy i dodaje otuchy wiedząc, ze jakiś mój rodak podróżuje razem ze mną. Mam małe doświadczenie w podróżowaniu i zawsze ogromnie się stresuje. Zaznaczam, ze ja latam tylko z Berlina bo mam blisko z Polski i zawsze to taniej wychodzi. No ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu smile Mam nadzieje, ze pomysł się spodoba i się nie powtarzam. Proponuje w temacie wpisywać lotnisko i datę wtedy będzie przejrzyście dla każdego. Pozdrawiam ciepło.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.