PAUGA ŻAKO (Grey african parrot) SPRZEDAM PILNE!!!
witajcie, bardzo mi przykro, ale niestety musze sprzedac moja papuge. mieszkam jeszcze w Stambule, ale do konca tygodnia bede juz w Polsce. nie mam tam jak sie nia opiekowac, bo bede pracowac, a co najgorsze nie ma mozliwosci wziecia jej na poklad...
jesli ktos bylby zainteresowany papuga i moglby zapewnic jej dobre warunki prosze pisac. papuga ma naa imie Charlie, ma okolo 1,5-2 lat. mowi pare slowek tureckich i angielskich, mowi swoje imie. jest zdrowa, ma b dobre opierzenie. b zdrowo ja karmie.
wiem, ze gadajace papugi osiagaja ogromne ceny, ale ze wzgledu na moja sytuacje, bedzie to napewno duzo mniej niz w sklepach. ostatnio widzialam zako za 3000 lir. mowil 3 slowa. nasza pauszke jestem sklonna odsprzedac nawet za 1000, a moze nawet za mniej, bo bardzo mi zalezy, zeby jej nie oddawac do sklepu... papugi maja to do siebie, ze bardzo sie stresuja i wyslanie jej do sklepu, malej klatki z mnostwem innych zwierzat to tortura.... tez b przezyje nowy dom, ale wydaje mi sie to lepsze rozwiazanie...
pozdrawiam, magda