Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Polonia   Polonia w Turcji   Lotnisko Antalya - Dworzec POM...

Lotnisko Antalya - Dworzec POMOC!

Autor: stalagmitee 30.01.12, 14:46
Mam prośbę, mega nietypową i pewnie niezbyt wygodną.

W czwartek przylatuje moja mama do Antalyi, mąż miał ją odebrać, ale niestety chyba będzie to niemożliwe, bo po dzisiejszej wizycie u gina okazało się, że jeszcze w tym tygodniu będe mieć wywoływany poród wcześniej ze względu na małą ilośc wód. Mama miała i tak już przestawiany bilet na wczesniej, a teraz i tak juz za późno żeby znowu przestawiać. Mąż musi być ze mną, a poza tym i tak jeszcze nie wiem co zrobimy z naszą córcią, z którą miała zostać moja mama w domu. Same problemy.

Czy jest ktoś z Was, kto mógłby odebrać moją mamę z lotniska i taksówką, autobusem, zawiózł na dworzec autobusowy, kupił bilet i wsadził do autobusu do Denizli. Moja mama nie zna ani tureckiego ani angielskiego, a rosyjskiego nie używa od wiek wieków. Oczywiście pokryję wszystkie koszty dojazdów.

Na mus mogę jej zrobić ściągę z nazwami, ale i tak obawiam się, że sie zgubi albo jeszcze ktoś ją oszuka, choćby w zapłacie za taxi. Obawiam się też, że nie będe mogła jej też w żaden sposób pomóc telefonicznie i wskazac jej drogę czy rozczytać bilet na autobus, bo akurat będę rodziła.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.