Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Miejscowości   Kujawsko-pomorskie   Topólka   Ludzie!!!

Ludzie!!!

Autor: bonuxx 08.02.12, 14:57
Co się z Wami dzieje?? Skąd u Was tyle goryczy i nienawiści??!!
W głowie się nie mieści jacy ludzie potrafią być okrutni. Nie widzicie tego, że tym co tu piszecie możecie kogoś zranić wydając bezpodstawne sądy??!! Jak można pisać o kimś, kto nie jest osobą publiczną z imienia i nazwiska? Mieszkamy w małej miejscowości, każdy każdego zna, więc powinniśmy się szanować i bronić, a nie wieszać psy.
Apeluję do administratora tego forum, aby się zastanowił które wątki, tudzież posty powinny być opublikowane, a które nie. Bo to na co sobie niektóre osoby pozwalają jest bardzo nie fair! Jest mi przykro i wstyd, że muszę mieszkać wśród tak obłudnych ludzi!
Najlepiej by było, gdyby każdy się pod swoimi wypowiedziami podpisywał. Wiem wiem ja też powinnam się podpisać ale najzwyczajniej w świecie się boję, żeby Nikita, margaretta.o, pascaal2 i wielu innych nie zbesztali mnie za to.
A tak w ogóle to jeżeli ktoś decyduje się pisać publicznie coś to niech na litość boską skorzysta ze słownika ortograficznego, bo aż oczy bolą!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Ludzie!!! - bonuxx 08.02.12, 14:57

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.