Co się z Wami dzieje?? Skąd u Was tyle goryczy i nienawiści??!!
W głowie się nie mieści jacy ludzie potrafią być okrutni. Nie widzicie tego, że tym co tu piszecie możecie kogoś zranić wydając bezpodstawne sądy??!! Jak można pisać o kimś, kto nie jest osobą publiczną z imienia i nazwiska? Mieszkamy w małej miejscowości, każdy każdego zna, więc powinniśmy się szanować i bronić, a nie wieszać psy.
Apeluję do administratora tego forum, aby się zastanowił które wątki, tudzież posty powinny być opublikowane, a które nie. Bo to na co sobie niektóre osoby pozwalają jest bardzo nie fair! Jest mi przykro i wstyd, że muszę mieszkać wśród tak obłudnych ludzi!
Najlepiej by było, gdyby każdy się pod swoimi wypowiedziami podpisywał. Wiem wiem ja też powinnam się podpisać ale najzwyczajniej w świecie się boję, żeby Nikita, margaretta.o, pascaal2 i wielu innych nie zbesztali mnie za to.
A tak w ogóle to jeżeli ktoś decyduje się pisać publicznie coś to niech na litość boską skorzysta ze słownika ortograficznego, bo aż oczy bolą!
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.