Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   Oczy   Re: Zapalenie błony naczyniowej oka - Warsza...

Re: Zapalenie błony naczyniowej oka - Warszawa

Autor: lele202 12.01.11, 22:54
Witam niestety ale tez mam do czynienia z tą chorobą 7 lat temu przypadkiem trafiłam do (prywatnej) okulistki która poznała się na chorobie niestety nie potrafiła zastosować odpowiedniego leczenia faszerowałam się antybiotykami które wcale nie pomogły następnie klinika w Lublinie i sterydy które tez nie pomogły dopiero Fansidar coś pomógł miałam spokoju 7 lat aż do teraz znów to samo:( lekarze szukają przyczyny robię różnego rodzaju badania i nic nie wychodzi:/ nigdy nie zwracałam uwagi na tą chorobę nie zdawałam sobie sprawy ze ta choroba będzie towarzyszyła mi całe życie nigdy nie zwracałam uwagi na swoje zdrowie żyłam w nieświadomości i normalności teraz dowiaduje się że muszę dbać o siebie musiałam zrezygnować z pracy aby się leczyć ciężko mi będzie teraz żyć ale trzeba:) jeszcze jedno leczyłam i leczę się prywatnie dużo pieniędzy mnie to kosztuje ale niestety u nas nie da się państwowo leczyć:/ poszłam raz państwowo do okulisty pamiętam jej słowa do dziś "młoda jesteś nić ci nie będzie samo przejdzie"- do dziś nie przeszło
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.