c.eastwood 05.12.05, 09:35 może nie jest jakiś wielki ( jak zazwyczaj moje wszystkie ale... dlaczego, jeśli w domu mieszka ( pomieszkuje ) kobieta deska klozetowa musi być opuszczona ? pytanie serio -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edka-schizofredka Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 09:37 Zeby szczury nie weszły do mieszkania - logiczne -- Pamiętaj !! Jeżeli miałeś bezpośredni kontakt z ptakiem dokładnie umyj ręce!!! Z harcerskim pozdrowieniem: CZUWAJ!!! dh Edka-schizofredka Odpowiedz Link
aasiula1 Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 09:38 Albo inne schizofredki )))) -- Czekam na dzidziusia tymczasem Julia ma już... Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 09:41 właśnie )))))... -- Pamiętaj !! Jeżeli miałeś bezpośredni kontakt z ptakiem dokładnie umyj ręce!!! Z harcerskim pozdrowieniem: CZUWAJ!!! dh Edka-schizofredka Odpowiedz Link
c.eastwood pudło 05.12.05, 09:58 to musiałaby być opuszczona zawsze try again -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
edka-schizofredka stare pudło :))))))... 05.12.05, 10:01 -- Pamiętaj !! Jeżeli miałeś bezpośredni kontakt z ptakiem dokładnie umyj ręce!!! Z harcerskim pozdrowieniem: CZUWAJ!!! dh Edka-schizofredka Odpowiedz Link
c.eastwood Re: stare pudło :))))))... 05.12.05, 10:02 Edka po co się przedstawiasz znowu, przecież sie znamy -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: stare pudło :))))))... 05.12.05, 10:04 bo ja grzeczna jestem ))))... -- Pamiętaj !! Jeżeli miałeś bezpośredni kontakt z ptakiem dokładnie umyj ręce!!! Z harcerskim pozdrowieniem: CZUWAJ!!! dh Edka-schizofredka Odpowiedz Link
c.eastwood Re: stare pudło :))))))... 05.12.05, 10:10 a ja często w Łodzi bywam i jeszcze nie doczekałem się, żebyś mnie zaprosiłą na kawę ( a teraz interes: jak jade pociągiem z wawy i chce iśc na Lindleya, to lepiej wysiaść na Fabrycznej czy np. Widzew?) -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: stare pudło :))))))... 05.12.05, 10:15 Ja w Lodzi ino do konca stycznia jeszcze a potem spadam )))))... W sprawie interesu to nie wiem )))... -- Pamiętaj !! Jeżeli miałeś bezpośredni kontakt z ptakiem dokładnie umyj ręce!!! Z harcerskim pozdrowieniem: CZUWAJ!!! dh Edka-schizofredka Odpowiedz Link
c.eastwood Re: stare pudło :))))))... 05.12.05, 10:16 a gdzie spadywujesz tym razą? -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: stare pudło :))))))... 05.12.05, 10:17 do Ciebie sie wprowadze PPPP... -- Pamiętaj !! Jeżeli miałeś bezpośredni kontakt z ptakiem dokładnie umyj ręce!!! Z harcerskim pozdrowieniem: CZUWAJ!!! dh Edka-schizofredka Odpowiedz Link
c.eastwood Re: stare pudło :))))))... 05.12.05, 10:18 ale zadzwoń narpew, żebym, był w domu a serio? -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: stare pudło :))))))... 05.12.05, 10:21 serio sie wyprowadzam A, ze do Ciebie to nie serio - wiec spac spokojnie mozesz )))))... -- Pamiętaj !! Jeżeli miałeś bezpośredni kontakt z ptakiem dokładnie umyj ręce!!! Z harcerskim pozdrowieniem: CZUWAJ!!! dh Edka-schizofredka Odpowiedz Link
c.eastwood Re: stare pudło :))))))... 05.12.05, 10:45 nie to nie ja pytałem ,gdzie zamieszkasz -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: stare pudło :))))))... 05.12.05, 10:50 w miescie - PRAWDZIWYM )))))))... wiecej nie moge pisac, bo zapesze i bedzie d.u.p.a -- Pamiętaj !! Jeżeli miałeś bezpośredni kontakt z ptakiem dokładnie umyj ręce!!! Z harcerskim pozdrowieniem: CZUWAJ!!! dh Edka-schizofredka Odpowiedz Link
c.eastwood Re: stare pudło :))))))... 05.12.05, 10:52 no dobra ,zapytam potem, jak już sie wytegujesz z P. -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
vandikia Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 09:37 u mnie w domu, nie musi byc opuszczona, tyn. wole jak jest, ale jesli nie jest to nie problem. -- Mam tak samo jak Ty moje miasto, a w nim Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 09:58 ale dlaczego wolisz , jak jest? -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
vandikia Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:18 bo jak ide siku, to nie musze jej opuszczac, na takiej desce jest mnostwo bakterii, nawet wtedy gdyby ja polewac za kazdym razem domestosem, troche to oblesne tak musiec ja dotykac -- Mam tak samo jak Ty moje miasto, a w nim Odpowiedz Link
c.eastwood czyli to kwestia uprzejmości 05.12.05, 10:19 czyli facet może dotykać opuszczając deskę a kobieta nie -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
vandikia Re: czyli to kwestia uprzejmości 05.12.05, 10:24 no ta, ale mi podniesiona deska akurat w niczym nie jest potrzebna -- Mam tak samo jak Ty moje miasto, a w nim Odpowiedz Link
c.eastwood Re: czyli to kwestia uprzejmości 05.12.05, 10:48 rozumiem najwazniejszy pax kiblowy -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
lena_zet Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 09:37 tak, bo to wkurwia bardzo. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 09:59 mozliwe ale dlaczego wkurwia? -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
lena_zet Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:00 nie wiem, ale tak samo chłopa wkurwia jak zostawiam podpaski na pralce. Odpowiedz Link
c.eastwood ale czyste ? 05.12.05, 10:01 czy uzywane? -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
mmagi a jak myslisz;-0? 05.12.05, 10:07 -- "...związek z mężczyzną ma być wzbogaceniem życia,a nie jedynym jego sensem". Odpowiedz Link
c.eastwood Re: a jak myslisz;-0? 05.12.05, 10:11 już powiedziała -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 09:43 ale która deska? da główna pokrywka czy ta ułatwiająca siedzenie?? to wazne z punktu widzenia tegoz dramatycznegio problemu Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 09:59 ta z dziurą w środku -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:00 bo przez nieuwage mozna usiąść na taki kibelek bez desek, poza tym bez tej deski jest taki niewykończony-bez klasy Odpowiedz Link
c.eastwood kibel z klasą 05.12.05, 10:01 hahaha czyli opuszczanie deski w cealch podkreślenia linii nadwozia kibla -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
c.eastwood takaś obleśna :)? 05.12.05, 10:06 też bym się wkurzył... -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: takaś obleśna :)? 05.12.05, 10:10 co Tobą nie wiadomo -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
maretina Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 09:43 bo wtedy w lazience ladniej pachnie. -- Mój Kajtuś -- Kajtuś ma dwa miesiące Odpowiedz Link
c.eastwood jest to jakiś argument ale dalej nie związany z ko 05.12.05, 09:59 kobietami sensu stricto -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
maretina Re: jest to jakiś argument ale dalej nie związany 05.12.05, 10:39 c.eastwood napisał: > kobietami sensu stricto zwiazany. kobiety sa estetkami i widac zapachy z muszli im przeszkadzaja. facetom nie. -- Mój Kajtuś -- Kajtuś ma dwa miesiące Odpowiedz Link
c.eastwood Re: jest to jakiś argument ale dalej nie związany 05.12.05, 10:48 wydawało mi sie, że odwrotnie -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
maretina Re: jest to jakiś argument ale dalej nie związany 05.12.05, 10:55 c.eastwood napisał: > wydawało mi sie, że odwrotnie to ci sie wydawalo -- Mój Kajtuś -- Kajtuś ma dwa miesiące Odpowiedz Link
mmagi bo nie szczy na stojaco tylko siada,nie podgladałe 05.12.05, 09:55 ś???? -- "...związek z mężczyzną ma być wzbogaceniem życia,a nie jedynym jego sensem". Odpowiedz Link
c.eastwood Re: bo nie szczy na stojaco tylko siada,nie podgl 05.12.05, 10:00 to se moze opuscić , nie uważasz? -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
mmagi Re: bo nie szczy na stojaco tylko siada,nie podgl 05.12.05, 10:02 ty se mozesz podniesc,nie uwazasz?? -- "...związek z mężczyzną ma być wzbogaceniem życia,a nie jedynym jego sensem". Odpowiedz Link
c.eastwood Re: bo nie szczy na stojaco tylko siada,nie podgl 05.12.05, 10:03 głupia gadka tak samo mogę podnieść , jak Ty opuscić a nawet lepiej jak jest podniesiona , bo nie można nasikać na deskę -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
mmagi wcale nie gupia:P 05.12.05, 10:06 no to musi sisiac nie sadajac,okrakiem jak krowa a to jest mało wygodne trudno wymagac zeby siadła dupskiem na zimna muszlę,jak bedziesz robił kupę to se tak usiadz i sam sie przekonasz) -- "...związek z mężczyzną ma być wzbogaceniem życia,a nie jedynym jego sensem". Odpowiedz Link
c.eastwood jezeli są nagrody : OBLECH AWARDS....to 05.12.05, 10:08 to dostaje je MMAGI za plastyczną i sugestywną formę opisu danej sytuacji)) mmagi napisała: > no to musi sisiac nie sadajac,okrakiem jak krowa a to jest mało wygodne > trudno wymagac zeby siadła dupskiem na zimna muszlę,jak bedziesz robił kupę to > se tak usiadz i sam sie przekonasz) -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
mmagi uprzejmnie dziekuje wszystkim szczgólnie swojej ro 05.12.05, 10:10 dzinie..........................)) -- "...związek z mężczyzną ma być wzbogaceniem życia,a nie jedynym jego sensem". Odpowiedz Link
c.eastwood Re: uprzejmnie dziekuje wszystkim szczgólnie swoj 05.12.05, 10:13 nasłałem w łózko ależ nie trzeba - to robi obsługa nie wiedziałem ale dziekuję bardzo bałdzo płoszę -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
mmagi Re: uprzejmnie dziekuje wszystkim szczgólnie swoj 05.12.05, 10:14 aaaa znam,to pikny kawał) -- "...związek z mężczyzną ma być wzbogaceniem życia,a nie jedynym jego sensem". Odpowiedz Link
aguszak Re: uprzejmnie dziekuje wszystkim szczgólnie swoj 05.12.05, 11:23 c.eastwood napisał: > nasłałem w łózko > ależ nie trzeba - to robi obsługa > nie wiedziałem > ale dziekuję bardzo > bałdzo płoszę a ja znam trochę inaczej: Hrabia w recepcji hotelu - zasłałem łóżko - ależ nie trzeba było, hrabia bardzo się napracował - nie bałdzo -- Mrówek-Pędziówek, czyli mój synek Mateuszek (24.11.2004) Sygnaturki wszystkich krajów! Łączcie się! Odpowiedz Link
c.eastwood Re: uprzejmnie dziekuje wszystkim szczgólnie swoj 05.12.05, 11:24 dobry dalej -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
owca Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:02 ze zwględów estetycznych zarówno wizualnych jak i zapachowych -- pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:03 zapachowe jeszxze rozumiem ale wizualne? i jaki ma to związek z kobietą? -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
owca Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:04 bo kobieta inaczej postrzega przestrzeń lubi formy zamknięte -- pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
c.eastwood kobieta inaczej postrzega przestrzeń? 05.12.05, 10:05 ja pierdziele , a miałbyć łatwy temat na poniedziałek... -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
mmagi i dobrze Ci tak:P,po co zaczynasz z babami:-)) 05.12.05, 10:07 a moze popytaj na FM))?? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -- "...związek z mężczyzną ma być wzbogaceniem życia,a nie jedynym jego sensem". Odpowiedz Link
owca nie wiedziałeś? 05.12.05, 10:08 między nie zamkniętym kiblem a różnicami w percepcji otaczającej rzeczywistości między obiema płciami jest bardzo płynna granica nie uważasz? -- pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
c.eastwood Re: nie wiedziałeś? 05.12.05, 10:13 łomatko -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
raduch Re: nie wiedziałeś? 05.12.05, 10:14 owca napisała: > > między nie zamkniętym kiblem a różnicami w percepcji otaczającej rzeczywistości > między obiema płciami jest bardzo płynna granica > nie uważasz? > Oj tak tak, jest taka zależność: deska opuszczona - kobieta ma mniej do powiedzenia. > > Odpowiedz Link
mmagi jaka zapobiegliwość:-)) 05.12.05, 10:14 -- "...związek z mężczyzną ma być wzbogaceniem życia,a nie jedynym jego sensem". Odpowiedz Link
raduch Re: jaka zapobiegliwość:-)) 05.12.05, 10:24 Nie ma się z czego cieszyć. Takich mechanicznych ściszaczy znalazłem przez 13 lat tylko kilka. Kiepski wynik. Odpowiedz Link
owca Re: jaka zapobiegliwość:-)) 05.12.05, 10:25 dla mnie rewelacyjny to wynik )) podasz kilka? -- pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
raduch Re: jaka zapobiegliwość:-)) 05.12.05, 10:29 owca napisała: > > dla mnie rewelacyjny to wynik )) Powtórzyłbym to o różnicach w postrzeganiu, ale po co, skoro sama to napisałaś. > podasz kilka? Załadowana i uruchomiona zmywarka, to samo -pralka, umyty brodzik, odpchlone koty. Głównego wyłącznika nie znalazłem, choć w staraniach nie ustaję. Odpowiedz Link
owca Re: jaka zapobiegliwość:-)) 05.12.05, 10:34 raduch napisał: > Głównego wyłącznika nie znalazłem, choć w staraniach nie ustaję. myślę, że jest... tyle że ponownie włączyć się go nie da -- pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
raduch Re: jaka zapobiegliwość:-)) 05.12.05, 10:37 owca napisała: > myślę, że jest... > tyle że ponownie włączyć się go nie da > Oczywiście w XXI wieku duchy nie wierzymy? Odpowiedz Link
c.eastwood Re: nie wiedziałeś? 05.12.05, 10:15 dobre -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:08 Moja siostra nauczyła swego męża, że ma sikać na siedząco, bo inaczej sam będzie mył kibelek obryzgany siuskami. No i przy okazji rozwiązał się problem deski. -- Czekam na dzidziusia tymczasem Julia ma już... Odpowiedz Link
mmagi a to dobre:-))) 05.12.05, 10:11 -- "...związek z mężczyzną ma być wzbogaceniem życia,a nie jedynym jego sensem". Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:13 a kupę robi "na Małysza"? -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:16 Kupę robi normalnie. Toż przy kupie każdy chłop siada -- Czekam na dzidziusia tymczasem Julia ma już... Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:17 skoczkowie nie muszą -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:18 Ale to juz kwesia wytrenowania pewnych grup mięśni. -- Czekam na dzidziusia tymczasem Julia ma już... Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:21 to powiedz koleżance - ona tak tresuje starego -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
owca Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:15 z tym zasikiwanym, śmierdzącym szczynami kiblem to nie do końca jest tak... faktem jest, że mężczyźni często nie trafiają do muszli zaszczywając cały świat dookoła ale nie można całej winy za smród kibla zwalać na nich 'naukowo i statystycznie' stwierdzono, że śmierdzi najbardziej przednia cześć deski zasikiwana od spodu poprzez rozbryzgiwujący się o muszlę strumień sikowinek a tam raczej mężczyźni nie są w stanie nasikać, chyba że stoją tyłem do klapy )) -- pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:17 tyłęm do klapy jest ekscentrycznie ale mało friendly -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:17 E tam. Chodzi o to, że jak siusia chłop z wysoka to to wszystko rozbryzguje się na boki i poza muszlę również. -- Czekam na dzidziusia tymczasem Julia ma już... Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:18 to chyba musi lać z samolotu -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:19 No chłop wysoki jest trzeba przyzać i to wystarczało żeby rozbryzgi były widocznie skoro brejdaczka się zbuntowała -- Czekam na dzidziusia tymczasem Julia ma już... Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:21 trochę harcore -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:23 No nie ja temat zapodałam -- Czekam na dzidziusia tymczasem Julia ma już... Odpowiedz Link
owca Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:21 to zależy też jaka wysokość teoretycznie mały powinien mieć lepiej syn z racji niskiego jeszcze wzrostu powinien nie mieć problemu z zostawieniem kibla w stanie nienaganym jednak rano sika z zamkniętymi oczami, więc niestety problem jest maż się wycfanił i rano sika na siedząco -- pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
raduch Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 10:47 aasiula1 napisała: > Moja siostra nauczyła swego męża, że ma sikać na siedząco, bo inaczej sam > będzie mył kibelek obryzgany siuskami. No i przy okazji rozwiązał się problem > deski. Hmm, czy aby na pewno? www.ologrande.art.pl/sikanie.jpg Odpowiedz Link
mmagi a powiedz mi Clincioch jak juz sie wysikasz w 05.12.05, 10:12 muszlę z podniesiona decha to czubeczek wycierasz papierkiem czy tak se nim pomachujesz na prawo i lewo,w celu strzepania kropelki/i zazółcenia ściany/:- )))) -- "...związek z mężczyzną ma być wzbogaceniem życia,a nie jedynym jego sensem". Odpowiedz Link
c.eastwood Re: a powiedz mi Clincioch jak juz sie wysikasz w 05.12.05, 10:15 oczywiście wachluję i sikam na deskę, ścianę i wszystko na co się da, łącznie z kotem, który wtedy zmuszony jest opuścić łazienkę -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
mmagi tam myslałam;-)))))))) 05.12.05, 10:27 -- "...związek z mężczyzną ma być wzbogaceniem życia,a nie jedynym jego sensem". Odpowiedz Link
aguszak Re: a powiedz mi Clincioch jak juz sie wysikasz w 05.12.05, 11:30 c.eastwood napisał: > oczywiście wachluję i sikam na deskę, ścianę i wszystko na co się da, łącznie z > > kotem, który wtedy zmuszony jest opuścić łazienkę Wy mnie kiedyś doprowadzicie do spazmów niekontrolowanych... i to jeszcze w pracy! Wstydźcie się! )) -- Mrówek-Pędziówek, czyli mój synek Mateuszek (24.11.2004) Sygnaturki wszystkich krajów! Łączcie się! Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: a powiedz mi Clincioch jak juz sie wysikasz w 05.12.05, 10:31 to oni nie wycierają papierkiem? musze z mężem pogadac ;-/ Odpowiedz Link
c.eastwood Re: a powiedz mi Clincioch jak juz sie wysikasz w 05.12.05, 10:49 to bardzo dobra koncepcja- pogadaj z mężem -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 11:06 ja mam kibel bez deski i jest pieknie -- żądam biżuterii dla moich lalek!!! Odpowiedz Link
c.eastwood to dopiero news :) 05.12.05, 11:18 a jak siadasz? hm -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: to dopiero news :) 05.12.05, 11:22 no normalnie, tylkiem. Ale serio, serio, to jest jakis model kibla, gdzie deska nie ma prawa bytu. Pomijam fakt, ze cala lazienka jest z tworzywa marmuropodobnego (kibel rzecz jasna tez) i jak kiedys przyszli rury przetykac, to stwierdzili, ze kibel jest jak u krola cyganow. No ale darowanemu koniowi... itd. Niedlugo i tak sie wyprowadzamy -- żądam biżuterii dla moich lalek!!! Odpowiedz Link
c.eastwood Re: to dopiero news :) 05.12.05, 11:25 osobiscie wole jednak korzystać ze stylowej , miłej deski nie jestem taki ekstrawagancki, jak wY a macie podgrzewany ten klopik? -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: to dopiero news :) 05.12.05, 11:27 jak pierwsze siada, to ma zimno w dupie, ale jak drugie zaraz po pierwszym, to juz mile ciepelko. Bleeeeeeeeee. To jest obrzydliwe ))) -- żądam biżuterii dla moich lalek!!! Odpowiedz Link
c.eastwood Re: to dopiero news :) 05.12.05, 11:32 no wspaniale -pewnie zawsze sioadasz druga a spłuczka działa dobrze?)))) -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: to dopiero news :) 05.12.05, 11:35 przestan, bo bede miala zatwardzenie )) -- żądam biżuterii dla moich lalek!!! Odpowiedz Link
c.eastwood Re: to dopiero news :) 05.12.05, 11:38 lepiej to niz sytuację odwrotnie proporcjonalną ( chociaż proporcja to w tym wypadku chyba pojecie nieostre -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
aguszak Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 11:16 Ależ Ty dystans dzisiaj wykazujesz do siebie samego uhuhu... godne podziwu serio a w temacie deski: bo tak ma być i już ;P -- Mrówek-Pędziówek, czyli mój synek Mateuszek (24.11.2004) Sygnaturki wszystkich krajów! Łączcie się! Odpowiedz Link
c.eastwood dlaczego tylko dzisiaj:)? 05.12.05, 11:19 jak zawsze, bejbe -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
aguszak Re: dlaczego tylko dzisiaj:)? 05.12.05, 11:24 oj, nie zawsze, nie zawsze ;P -- Mrówek-Pędziówek, czyli mój synek Mateuszek (24.11.2004) Sygnaturki wszystkich krajów! Łączcie się! Odpowiedz Link
c.eastwood Re: dlaczego tylko dzisiaj:)? 05.12.05, 11:25 cóż , będę się upierał -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
aguszak Re: dlaczego tylko dzisiaj:)? 05.12.05, 11:28 Niech Ci będzie na chwilę obecną ale wytknę przy najbliższej nadażającej się okazji a może nie wytknę... zobaczymy -- Mrówek-Pędziówek, czyli mój synek Mateuszek (24.11.2004) Sygnaturki wszystkich krajów! Łączcie się! Odpowiedz Link
c.eastwood Re: dlaczego tylko dzisiaj:)? 05.12.05, 11:33 we w'll see -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
krysica Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 11:30 no właściwie to nie wiem jak serio odpowiedzieć na to pytanie Ci....bo nie robie z tego powodu wielkich ceregieli.....nie wiem dlaczego....czy jesli pomieszkuje u faceta ja te deske musze zostawiac podniesioną?...rany boskie Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 11:32 no to juz zależy od faceta nie zauważyłas , jak jest? -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
krysica Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 11:37 czym sie to objawia bo zaczynam myśleć, ze u kobiety pomieszkuje Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 12:16 a nie widać? -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
krysica Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 12:42 no widać widać... No tak...właściwie jedną z czynnosci fizjologicznych kobieta i męnszczyzna robią w tej samej pozycji...w związku z tym z higienicznego punktu widzenia deska powinna być opuszczona...przy siku kobieta zostaje w tej samej pozycji a facet musi ja zmienić...a to jak wiemy równiez z higienicznego punktu widzenia wymusza na panach dodatkowe czynności ( podnoszenie deski )...percepcja i kłopoty z nią...mogą wystapić....tak,tak zdecydowanie TAK....powinien facet deske opuszczać...hehehehe))tak czy siak obydwoje po skorzystaniu z kibelka raczki powinni umyć Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 12:44 zgadzam się ale tylko w pewnym sensie zastrzeżenie jest takie , że rączki powinno się myć dwa razy przed i po -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
krysica Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 12:46 a to jest temat na kolejna dyskusje) Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 13:06 no fakt, rozstrzygnijmy sprawę sracza -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
krysica Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 13:14 częściowe wnioski wyciągnij bo sie pogubisz) Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 13:19 dalej nie jestem przekonany moge ustąpic , bo mi nie zależy ale...ale -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
krysica Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 13:31 jak Ci nie zalezy to daj sobie spokój Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 13:31 chciałęm poznać ale musiałbym zmienić sie w kiblowego kronikarza -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 13:34 można powiedzieć, ze to obsrany pomysł ? -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 13:40 tia -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 14:12 a Ty znowu o (PIS ) polityce -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
krysica Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 14:15 no tak za chwile mi powiesz, że Leper to mój idol bo sika w pisuar... chyba Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 14:17 lepper w pisuar? zartujesz? -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
krysica Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 14:19 jestem powazna jak dziura w budzecie Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 14:28 a wniosków nie ma dalej... i wiesz, co ? chyba już nie będzie -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
krysica Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 14:30 jak to bywa w stosunkach damsko-męskich oraz w dziurze budzetowej Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 14:33 właśnie -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 11:38 Bo klapa jest od zamykania. Gdyby miała być uniesiona, to by jej po prostu nie było. Odpowiedz Link
c.eastwood Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 12:22 mówimy o klapie z dziurą. -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: temat najlepszy na poniedziałek 05.12.05, 12:25 Ma być opuszczona żeby nie było zimno w tyłek od ceramiki. Odpowiedz Link
c.eastwood jak jest podniesiona 05.12.05, 12:26 jest higieniczniej -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: jak jest podniesiona 05.12.05, 12:37 a co, kurz sie nie osadza? To zamykasz klapę. Odpowiedz Link
c.eastwood dablju si wor 05.12.05, 12:42 mówiąc szczerze to ja mam to gdzieśm\ ale widzę , żę jesteś wojującym kiblotechnikiem -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: dablju si wor 05.12.05, 12:43 no kurde nie lubie takiej otwartej dziury w podłodze ;D Odpowiedz Link
c.eastwood Re: dablju si wor 05.12.05, 12:45 hehe- why ? -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: dablju si wor 05.12.05, 12:57 MOże mam jakąś obsesję z jakiegoś horroru? Źle mi się kojarzy ) Odpowiedz Link
c.eastwood Re: dablju si wor 05.12.05, 13:05 a jki to mógłby być horror? jakiś gore? -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: dablju si wor 05.12.05, 13:14 nie wiem, Raczej było to coś z Archiwum X, z kanalizacji wychodził taki obrzydliwy tasiemiec gigant D Odpowiedz Link
c.eastwood Re: dablju si wor 05.12.05, 13:19 to byłą syrena z Fidżi pamiętam ten odcinek -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: dablju si wor 05.12.05, 13:20 nie to było coś ohydnego smoczkoustego ( Odpowiedz Link
c.eastwood x files 05.12.05, 13:22 smoczkouste? bez przesadyzmu- nie było takiego czegoś -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
aguszak Re: x files 05.12.05, 13:27 c.eastwood napisał: > smoczkouste? bez przesadyzmu- nie było takiego czegoś Jeżeli były latające krowy (to widziałam własnoocznie), to uwierzę, że mógł być i tasiemiec smoczkousty -- Mrówek-Pędziówek, czyli mój synek Mateuszek (24.11.2004) Sygnaturki wszystkich krajów! Łączcie się! Odpowiedz Link
c.eastwood Re: x files 05.12.05, 13:30 przecież to nie był tasiemiec tylko syrena z Fidżi -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: x files 05.12.05, 13:30 ale wyglądało jak tasiemiec uzbrojony tylko duze DD Odpowiedz Link
c.eastwood Re: x files 05.12.05, 13:32 to masz niezłą traumę , jak idziesz do kibla a tam klapa otwarta -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
c.eastwood powrót do rzeczywistości bo............ 05.12.05, 13:35 problemu nie roizwiazaliśmy , tylko gadamy o filmach -- Naga prawda nie zawsze jest piękna. Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: powrót do rzeczywistości bo............ 05.12.05, 13:38 to sztuka zrobić z dyskusji o kiblach rozmowę o sztuce. Odpowiedz Link