Takie odnoszę wrażenie.
Postanowiłam zostać wegetarianką na okres próbny. Zeby zobaczyć, czy w ogóle dam radę, jak będę się z tym czuła. W związku z tym zaczęłam zaglądać na różne wegetariańskie fora. Zaobserwowałam, że ludzie tam piszący=wegetarianie są niezbyt przyjemni. Często jest niemiła atmosfera. Ton wypowiedzi nie podoba mi się czasami. Niektóre osoby są bardzo dziwne.
I w ogóle nie podoba mi się ta agitacja wegetarian na siłę - ja jestem wege, to wszyscy muszą się stać wege. A jeszcze gorsze jest to wywyższanie się wegetarian, uważanie się nie wiadomo za kogo. Aż się boję, że jak zostanę jednak na stałe wegetarianką, to też taka będę.
Oczywiście generalizuję, na pewno są też fajne osoby wśród wegetarian, ale jest mnóśtwo dziwaków, z którymi nigdy nie chciałabym mieć do czynienia w realu.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.