słuchajcie niewiem jak wy ale ja mam dosyć już tego wszystkiego chodze na każdy mecz pogoni bo jestem wiernym kibicem ale mam dosyć ludzi którzy kręcą sie wokół pogoni stowarzyszenia kibiców chlasta jacoszek kuzniarski ci ludzie chcą nowego stadionu w szczecinie ale zobaczmy ile ludzi chodzi na mecze bardzo mało niema sensu w tej chwili budować nowego stadionu na 30tys jak w połowie go nawet nie zapełnimy przy obecnej frekwencji była szansa na ekstraklase ze zbigniewem drzymałą i co wyszło? stowarzyszenie kibiców bandytów tacy jak chlasta i jego bojówki z gryfina wystraszyła drzymałe no sorry ale nikt z bandytami nie będzie wchodził w układy przez tych huliganów mamy dzisiaj to co mamy czyli wielka lipe
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.