Dodaj do ulubionych

Kebab Pasibrzuch - opinie???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.09, 13:14
Witam, proszę o opinie o Pasibrzuchu, widziałam dzisiaj ich stronę, menu
wygląda zachęcająco i co najważniejsze jest dostawa do domu.
Mama zamiar w tym tygodniu wypróbować barana na grubym. Jestem ciekaw waszych
opinii na temat jedzenia tam serwowanego.
Edytor zaawansowany
  • Gość: Prahnitz IP: 212.244.73.* 30.11.09, 15:26
    Generalnie OK. Zdarza mi się kupować na Książkowej. Miła obsługa, szybko i
    prawnie, a jedzenie dobre.
    Razi opłata 2 zł za doniesienie do domu, o której się zamawiającego nie
    informuje przy przyjęciu zamówienia przez telefon.
  • Gość: Andzia IP: *.jmdi.pl 14.11.10, 22:17
    na mojej ulotce jest napisane 2zł za dostawę i 1zł za opakowanie do zestawu obiadowego zresztą przy tej jakości kebabu to i 5zł zapłaciłabym bez mrugnięcia okiem. oczywiście minusem jest to,że czasem i 50 minut trzeba czekać ale chociaż jest gorące i jak zawsze przesmaczne. polecam wszystkim. mój typ cienki mieszany sos średnio ostry. koszt 9zł, tortilla grilowana,chrupiąca a kebab pachnący. mniam.
  • Gość: pożeracz kebabuff IP: *.jmdi.pl 14.11.10, 22:22
    podzielam zdanie Andzi. Wol jednak kupować na miejscu- prosto z grilla. Zestawem za 14zł na miejscu, można sie do pełna najeść. Obsługa miła i co najważniejsze uczciwa bo zapomniałem wziąść 26zł reszty i dostałem ją przy zwrocie talerza. Mam ogromny szacunek. Pozdrawiam i życzę pełnych brzuchów po wizycie w Pasibrzuchu.
  • Gość: Anita - Odkryta 48 IP: *.jmdi.pl 17.11.10, 23:14
    moje zdanie jest podobne. To nie jest jakiś śmierdzący i suchy kebab z budy na kołach. Kultura, porządek i swietny smak. Jak dla mnie - najlepszy
  • Gość: Joins IP: *.jmdi.pl 07.12.10, 09:44
    można się naprawdę najeść. Napoje w cenach sklepowych dodatkowo mnie zachęcają bo np. w da grasso 0,5 pepsi 6zł !!! i dowóz minimum 3 zeta. Teraz maja promocję dwie puszki za 3 Pln
  • Gość: ANATOL IP: *.jmdi.pl 07.02.11, 14:44
    zamówiłem telefonicznie mega zestaw mieszany i po 30 minutach już był u mnie !!! Mega na raz sam nie zjadłem, zostawiam na później... bardzo smaczny, będę zamawiał częściej.
  • Gość: były pracownik IP: *.jmdi.pl 05.01.12, 16:46
    Nie polecam jedzenia w tym lokalu, brak podstawowych zasad higieny, brudne naczynia w których jest przygotowana żywność, brak nawyków mycia rąk, szczur w lokalu ,własciciel siedzi nocami by go upolować, nieświeży zapach w lokalu brak wentylacji, Zapraszam do lokalu na Światowida a poznacie Państwo jakie powinno być przygotowane jedzenie i prowadzony lokal
  • Gość: Mahmud IP: *.jmdi.pl 23.02.12, 10:24
    hahahaha smiszne co konkurencia potrafi wymyslic... ja pracowal w pasibruch i powiem kebab 1 klassa niestety ja musial wyjechac na 2 miesiac
  • Gość: gość IP: *.aster.pl 30.11.09, 18:54
    Ja w dostawie dostałam takie trochę rozmiękłe, upchane w pojemniku
    na siłę, więc smak też się rozmazał. Być może na miejscu jest
    wspaniałe, a ja miałam pecha z dostawą.
    W każdym razie na pewno najlepiej spróbować samemu.
  • Gość: antonon IP: *.jmdi.pl 27.01.11, 23:24
    popieram słowa przedmówcy...takie porcje nie mieszczą się w pojemnikach obiadowych, zdecydowanie to są za duże porcje!!! na całe szczęście ja takie tylko zjadam. :) Uwielbiam Pasibrzucha
  • Gość: Zapałka IP: *.polsat.net.pl 01.12.09, 08:39
    Kebab smaczny, jadałam lepsze ale też i dużo gorsze.Pasibrzuch w skali 1-10
    oceniam na 7 :-)
  • Gość: mik IP: 195.187.93.* 01.12.09, 10:01
    zamówiłem już kilka razy danie z ryżem baranina lub kurczak. za
    kazdym razem coraz gorzej. nie dobre sosy chyba z marketu, mięso
    grubo krojone , ryż bez smaku skawalony klejący. nie polecam.
  • Gość: kika IP: *.warszawa.mm.pl 01.12.09, 22:29
    Faktycznie - sosy maja nie dobre - takie "z Biedronki'...niczego nie ujmując
    biedronce:-)...kiedyś tam był lepszy kebab jak był inny właściciel
  • Gość: Ania i Piotr IP: *.chello.pl 29.05.10, 10:25
    Było dużo lepiej, było idealnie ale chyba za dużo klientów i nie przykładają
    wagi do jakości , wielkości i smaku, sosy kiepskie- ostry smakował ok 2 tyg
    temu jak koncentrat rozrobiony z wodą i chilli, bułka zapieczona na kamień że z
    konieczności jadło się tylko środek.
    Poza tym te bułki są teraz małe a kiedyś jak startowali ok rok temu to mieli
    bułki 2 razy większe i tańsze o złotówkę.

    Zawiedliśmy się kilka razy z rzędu u nich i już tam nie kupię.
    Liczymy że kebab nowo otwierany na Picassa zrobi trwałe wrażenie pozytywne.
  • Gość: błe IP: *.centertel.pl 29.05.10, 10:49
    na kilometr nie podchodze do takich cudacznych jadłodajni, śmierdzi
    z daleka. nie ma to jak polska kuchnia. swego nie znata a cudze
    chwalita.
  • Gość: Anna IP: *.polsat.net.pl 31.05.10, 15:57
    Wie ktoś może czy punkt przy Mehoffera skończył się już remontować??
  • Gość: konsument IP: *.jmdi.pl 11.06.10, 18:11
    witam,
    ostatnio miałem okazję bliżej zapoznać się z tym przybytkiem i z pewnością mogę
    powiedzieć, że jest to najwolniejszy kebab w warszawie. na zestaw czekałem
    wczoraj 30 minut, mimo iż przygotowanie takiego zestawu to nie jest jakaś
    filozofia. Obsługa rusza się bardzo wolno, wręcz leniwie, sami nie do końca
    wiedzą co robią. Dochodzą do tego zamówienia telefoniczne, które mają widocznie
    priorytet i wychodzi, że tyle czasu można czekać na kebab. Jeśli mają jakieś
    opóźnienia to powinni przy zakupie poinformować o tym, że to chwile potrwa(czego
    oczywiście nie uczynili). Jeśli chodzi o jakość to ich kebab normalny, bez
    żadnych rewelacji, od taki żeby na "szybko" się posilić. Jeśli chodzi o ten
    dawny kebab, to prowadził go Pan Józef i robił najlepsze kebaby jakie w życiu
    jadłem. Mięso było delikatne, sosy i surówka również. Swego czasu stołowałem się
    u niego 2 razy w tygodniu. Szkoda, że jakieś 3 lata temu zwinął się z
    książkowej:( więcej już o nim nie słyszałem. Reasumując, nie polecam nikomu tego
    przybytku, można stracić dużo czasu a jakość produktu jest przeciętna.
  • Gość: K0pytko IP: 195.22.119.* 12.06.10, 21:25
    Gość portalu: konsument napisał(a):

    > witam,
    > ostatnio miałem okazję bliżej zapoznać się z tym przybytkiem i z pewnością mogę
    > powiedzieć, że jest to najwolniejszy kebab w warszawie. na zestaw czekałem
    > wczoraj 30 minut, mimo iż przygotowanie takiego zestawu to nie jest jakaś
    > filozofia. Obsługa rusza się bardzo wolno, wręcz leniwie, sami nie do końca
    > wiedzą co robią. Dochodzą do tego zamówienia telefoniczne, które mają widocznie
    > priorytet i wychodzi, że tyle czasu można czekać na kebab. Jeśli mają jakieś
    > opóźnienia to powinni przy zakupie poinformować o tym, że to chwile potrwa(czeg
    > o
    > oczywiście nie uczynili). Jeśli chodzi o jakość to ich kebab normalny, bez
    > żadnych rewelacji, od taki żeby na "szybko" się posilić. Jeśli chodzi o ten
    > dawny kebab, to prowadził go Pan Józef i robił najlepsze kebaby jakie w życiu
    > jadłem. Mięso było delikatne, sosy i surówka również. Swego czasu stołowałem si
    > ę
    > u niego 2 razy w tygodniu. Szkoda, że jakieś 3 lata temu zwinął się z
    > książkowej:( więcej już o nim nie słyszałem. Reasumując, nie polecam nikomu teg
    > o
    > przybytku, można stracić dużo czasu a jakość produktu jest przeciętna.

    Dokładnie - to jest absurd, że tam leniwie porusza się dwóch gostków w czasie
    kiedy miałoby co robić czterech gości pracujących na full. I jeszcze te paniusie
    z zaplecza i gostkowie od dostawy, którzy rozpraszają tych co klecą te
    nieszczęsne kebaby, które zresztą kiedyś były dużo lepsze. Przydałby się tam
    jakiś kierownik. Jedyny plus to, że jest kebab z baraniny. Tylko dlatego jeszcze
    tam zaglądam...
  • Gość: Gość IP: *.acn.waw.pl 14.06.10, 08:38
    > Jedyny plus to, że jest kebab z baraniny. Tylko dlatego jeszcze
    > tam zaglądam...

    I naprawdę myślisz, że to baranina tylko dlatego, że tak jest napisane? :) W 99%
    kebabowni w kraju to nie żadna baranina tylko mielona wołowina albo wieprzowina
    mix. Wystarczy wejść na stronę www.mbmkebab.pl - oni zaopatrują większość takich
    lokali - widzisz tu gdzieś mięso z baraniny?
  • Gość: Mati IP: 213.17.161.* 14.06.10, 12:22
    Tak czy inaczej jak poprzednicy napisali pogorszyło się i to dużo.
    Byłem ostatnio w piatek i jestem zawiedziony
    Długość oczekiwania i jakoś pozostawiają dużo do życzenia.
    Trzeba będzie znów jeździć do centrum
  • Gość: jaaaaKsiązkowa IP: 80.50.137.* 14.07.10, 12:34
    Ja w pasibrzuchu jestem dosc czesto,przynajmniej raz w
    tygodniu.Zawsze biore kuraka na cienkim i w smaku praktycznie zawsze
    jest w porzadku,wielkosc zalezy od tego kto go robil,najgorzej jak
    robi taki starszy wychudzony gostek,wtedy jest najmniej
    jedzenia:/RAz wzialem talerz kurczka ryzem to szału nie było:)i to
    prawda ze czasem sie długo czeka ale czasem dostaje sie kebsa
    praktycznie od reki.Ale generalnie polecam!
  • Gość: janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 18:10
    ten chudy siwy chyba już na szczęście nie pracuje. widziałem jak ten ich szef opier..ala gdy robią za małe kebaby...
  • Gość: adam IP: *.jmdi.pl 23.09.10, 11:53
    własnie jem-mega kebab na cienki-mieso ma dziwny posmak coałosc nie ma smaku-ostatni raz kupilem ten wynalazek-ocena 0-10: 1-ale tylko dlatego ze jest blisko
  • Gość: Boone IP: 178.73.49.* 23.09.10, 20:36
    Ostatnio kupuję kebaby w ABRAKEBABRA , taka budka koło TESCO. IMO niezłe...
  • Gość: Matti IP: *.spray.net.pl 26.09.10, 18:50
    Właśnie wróciłem jadłem cienkiego z kurczakiem z sosem mieszanym i powiem kiszka ciasto za bardzo spieczone sos taki nijaki i kurak taki sobie.
    Daleko do dobrego kebabu, lepiej pojechać parę kilometeów dalej i zjeść dobrego kebaba.
    Kiedyś był lepszy
  • Gość: potwór kebabowy IP: 46.113.18.* 18.11.10, 23:43
    teraz najlepszy kebab jest przy BOMI,potwierdzone.
  • Gość: Rurecki IP: 195.117.162.* 07.12.10, 11:25
    > teraz najlepszy kebab jest przy BOMI,potwierdzone.

    Z budy urągającej warunkom sanitarnym bez bieżącej wody? Nie, dziękuję.
  • Gość: gosc IP: *.devs.futuro.pl 07.12.10, 12:48
    > Z budy urągającej warunkom sanitarnym bez bieżącej wody? Nie, dziękuję.

    dokladnie! radze szerooookim łukiem tamtędy chodzic
  • Gość: kebabowy IP: 46.112.236.* 08.12.10, 17:31

    -tak z budy może i urągającej twoim warunkom ale i tak jest najlepszy,narobiliście mi smaka zaraz idę po jednego,mam blisko,mniam...Radzę spróbować a potem gadać.
  • Gość: pamplemousse1 IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.10, 19:55
    kiedyś był pyszny! ostatnio porażka totalna i ten czas oczekiwania....
  • Gość: Gość IP: *.home.aster.pl 11.12.10, 16:43
    Obok Bomi? Nie radzę próbować. Chyba, że na własne ryzyko.
    A co do Pasibrzucha - kiedyś było ok ale teraz podczas oczekiwania na kebab zauważyłem już nieraz, że do kebabów na wynos dodawane jest mięso z jakiegoś białego pojemnika a nie to, które się odkrawa. Zresztą ostatnio mi przeszła ochota na kebab w tym miejscu - po tym jak trafiłem na kawał tłustej skóry od kurczaka.
  • Gość: Anna IP: *.jmdi.pl 28.01.11, 00:39
    z tego co wiem to kurczak ma to do siebie,że ma opierzoną skórę. Zresztą skóra z kurczaka jest jadalna a kawał skóry to musiał być chyba z 20 kilowego kurczaka skoro był taki ogromny hahahahaha.
  • Gość: Max IP: *.etop.pl 31.01.11, 12:49
    > z tego co wiem to kurczak ma to do siebie,że ma opierzoną skórę.

    Taaa - szczególnie z rożna albo do kebabu. Piersi z kurczaka tez pewnie kupujesz opierzone?
  • Gość: Rychu IP: *.spray.net.pl 12.12.10, 23:18
    > zaraz idę po jednego,mam blisko,mniam...

    Wiesz, że arszenik też dobrze smakuje? Tyle, że potem zabija.
  • Gość: X IP: *.home.aster.pl 26.04.11, 10:13
    Każdy kiedyś umrze. Myślisz, że jesteś wyjątkiem?
  • Gość: raf IP: *.jmdi.pl 18.02.11, 20:12
    Witam,
    pasibrzuch jest naprawdę dobry, jeden z lepszych jakie jadłem. Mogło by go być troszkę więcej i dostawa powinna być szybsza, ale smak to rekompensuje :)
  • Gość: Lukasz Tarchomin IP: *.play-internet.pl 08.04.11, 20:05
    ...przez pewien czas bylo OK... ALE ostatnio oszczedzaja na miesie, same frytki i sufrowka... szkoda ich strata...
  • Gość: Janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 18:06
    świrujesz, byłem w czwartek to gostek mi takiego kebsa zrobił,że byłem w szoku. Myślałem,że się pomylił i zrobił mi mega ale koleś uświadomił mi,ze takie sa w standardzie. Widziałem zestawy które tam jedli ludzie i powiem krótko, nigdzie tyle nie dają i na dodatek za taką cenę
  • Gość: Adam IP: *.jmdi.pl 24.06.11, 23:26
    No co do ceny to nie byłbym takim optymistą bo ostatnio zaczęli oszukiwać wydając reszty. Trzeba się tam pilnować.
  • Gość: bzyyyyk IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.07.11, 19:53
    ...Każdy kto wypowiada się pozytywnie o tym co tam zjadł powinien wejść na zaplecze tego lokalu brud syf i robaczki białej kapuście, sosy robione są własnoręcznie nie kupowane w "biedronce" właściciel zaczął ostro oszczędzać na wszystkim jeszcze dodatkowo podnosząc ceny od 1lipca, tak od tego dnia za wszystko zapłacicie 1zł drożej może i kiedyś ten kebab był super ale teraz to wszystko porównywane jest z bajką w picie mięsa trzeba szukać między surówkami które i tak nie należą do najlepszych.
  • Gość: Ewa IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.07.11, 16:18
    W pełni się zgadzam. Miejsce jest średnio czyste. Klientów zapraszam do obejrzenia i podziwiania mega wielkiej pajęczyny na zakurzałej palmie przy wejściu, która jest tam od kilku miesięcy - odbiera apetyt. Dodatkowo, kucharz, który kasuje za jedzenie przed przyszykowaniem go nie myje rąk. Może jak by otwarto jakąś konkurencję Pasibrzuch wziął by nogi za pas i się poprawił.
    Zdecydowanie odradzam, są o wiele lepsze miejsca z takim jedzeniem.
  • Gość: przepyszne zestawy IP: *.jmdi.pl 19.08.11, 12:08
    śmieszna prowokacja !!! żenującym trolej internetowym jesteś...
  • Gość: Piła IP: *.jmdi.pl 03.06.13, 18:04
    Kiedyś jadałem w tym miejscu, jednak pewnego dnia znalazłem w kanapce WŁOS! CZARNY PASKUDNY WŁOS - RZYGAĆ MI SIĘ CHCIAŁO! Po miesiacu wróciłem i co ZNOWU CZARNY WŁOS!
    Pozatym nie chce mi się tam przychodzic nie tylko ze względu na kiepska jakość obsługi, ale też na podejrzane towarzystwo przesiadujące tam dosyć często!
  • Gość: Kinga 25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 19:16
    Mięsa było sporo,frytek dużo i do tego dwie surówki.Dla mnie dla kobiety to b.duża porcja. Myslę,że dla mężczyzn to wsam raz porcja.
  • Gość: Maro IP: *.jmdi.pl 25.01.14, 15:41
    Swieta prawda byli super a teraz totalna masakra same frytki i zielenina
  • Gość: Romek IP: 195.136.33.* 19.08.11, 12:35
    I jest to obopólne - ochlapane fasady i balkony cazrną farbą, pan strzepujący śmiecie na gości Spasibrzucha....
  • Gość: bartlomiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.11, 18:19
    Zawsze "sąsiedzi"nie lubia czegos pod nosem co innym daje korzysc a im nie. Nasza narodowa przypadlosc zatruc zycie tym co maja na nie pomysl. Ja uwielbiam jedzenie z Pasibrzucha,duzo miesa i to swierzego, dobre surowki i jak ktos wczesniej napisal ze nie kupuja sosow w "biedronce" tylko sami robia uwazam to za duzy plus.
  • rysio.ochucki 23.02.12, 12:37
    Normalnie zaaaazdrość :)

    Znając zasady budowlane JWC, robienia wentylacji, doprawdy strasznie żałuję że tam nie mieszkam :)
    Chciałbym mieszkać np. piętro wyżej, albo dwa piętra wyżej nad lokalem pasibrzuch. Śniadaniowe aromaty kebaba na gwiazdkę, wielkanoc, w piątek, w niedzielę i w dzień wolny to podstawa dobrego samopoczucia i wydzielania pozytywnych endorfin na cały dzień :)

    Dodatkowo bardzo kulturalni i porządni klienci przychodzący tylko w krawatach. I nie prawdą jest że walą alkohol pod oknami, wszczynają bójki w godzinach wieczornych i drą mordy w niebogłosy. Wszyscy którzy tak twierdzą są zawistnymi polaczkami zazdroszczącymi sukcesu tej wspaniałej sieci lokali gastronomicznych. Jak podało Radio Erewań "w najbliższym kwartale holding "pasibrzuch" wchodzi na Warszawską Giełdę. Głównym akcjonariuszem ma być podobno jeden z działaczy piłkarskich popularnie nazywany przez stronnicze media "staruchem"."

    Radiu Erewań holding nie zdradza swoich planów biznesowych na najbliższą dekadę. Rynek spekuluje jednak że spółka w planach ma otworzenie nowej linii kosmetyków "e'au de pasibrzuch" oraz badania nad nowymi nad ekologicznie garbowaną skórą do celów spożywczych.
    --
    Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze
    Trasa Północna!
  • Gość: walter IP: *.wide-net.pl 03.05.12, 18:37
    sosy mają zajebiste... Zresztą,mięso, frytki i surówki ma wg mnie doskonały smak.
  • Gość: waldek IP: *.wide-net.pl 03.05.12, 18:38
    sosy mają zaje..ste... Zresztą,mięso, frytki i surówki ma wg mnie doskonały smak.
  • Gość: asdf IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.12.11, 22:50
    Nie polecam - po godzinie 22.00 wielką łaskę robią że przywiozą zamówienie. Ciekawe, jak będzie smakować kebab...
  • Gość: były IP: *.jmdi.pl 05.01.12, 16:51
    Nie polecam jedzenia w tym lokalu, brak podstawowych zasad higieny, brudne naczynia w których jest przygotowana żywność, brak nawyków mycia rąk, szczur w lokalu ,własciciel siedzi nocami by go upolować, nieświeży zapach w lokalu brak wentylacji, Zapraszam do lokalu na Światowida a poznacie Państwo jakie powinno być przygotowane jedzenie i prowadzony lokal
  • jurek_dzbonie 05.01.12, 16:52
  • Gość: aaaa IP: *.home.aster.pl 08.02.12, 13:35
    Brawo za pomysl ze szczurem! Usmialam sie i gratuluje inwencji tworczej! Konkurencja nie spi...jak i licho nie spi.
  • Gość: Walterek IP: *.wide-net.pl 03.05.12, 18:33
    Pasibrzucha, szczury, muchy, robaki i inne insekty wymieniane przez konkurencję na tym forum do mnie nie przemawiają gdyż dotychczas nie widziałem lokalu w którym tak bardzo kładziony jest nacisk na jakość, świeżość i czystość jak tu.
    zresztą po ilości klientów widać,że robią to dobrze...
  • anna.kwiatek 07.05.12, 14:32
    jak nie to ja nie jem
  • jurek_dzbonie 07.05.12, 14:38
    Albo zadzwoń do SANEPiD-u.
  • Gość: ANKA Z KSIĄŻKOWEJ IP: *.jmdi.pl 08.05.12, 23:48
    Z tego co wiem, to kontrolnie Sanepid co 2 miesiące tam zagląda z powodu dużej ilości klientów. Jadam w Pasi od roku i ani razu nie miałam przygody. polecam.
  • Gość: ozzi IP: *.devs.futuro.pl 09.05.12, 00:18
    Ja raz zjadłem u byłego pracownika Pasi tego co niby działał 24/h kto z okolicy wie o kim mowa ,dwa dni chorowałem .
    Ale i tak teraz wolę Pasibrzucha od pizzy
  • Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 09:51
    odkąd zjadł tego głupiego kebaba. Gości nawet tam zaprowadza a moich obiadów jeść nie chce.
    Co robić? Przeprowadzić się ??
  • Gość: Kinga 25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 19:14
    Zamówiłam dla siebie ZESTAW OBIADOWY PASIBRZUCH kebab z kurczaka,a moja siostra
    Kebab z kurczaka na cienkim cieście.Porcja zestawu obiadowego b.duża i jedzenie dobre.Minus to koszt dostawy 3zł + 2zł za opakowania to dodatkowo 5zł płatne do jedzenia.
  • Gość: Oliwka IP: 94.75.84.* 07.10.13, 12:57
    Knajpa zmieniła chyba właściciela, bo jedzenie jest okropne!!!!!!!!! Mięso słone (wzięłam mieszane) sos strasznie kwaśny nie dało się tego zjeść!!!!!!!!!!!!! Nie polecam i ostrzegam......

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka