Klub Mam zaprasza na spotkania z jogą.
Joga B.K.S Iyengara to uniwersalna metoda pracy z ciałem i umysłem, która przynosi wiele korzyści: np. poczucie spokoju i równowagi, elastyczność i siłę ciała, prostą sylwetkę, zdrowy kręgosłup. Asany (pozycje w jodze) mają wpływ nie tylko na samopoczucie i kondycję fizyczną. Systematycznie i poprawnie wykonywane, oddziałują na cały organizm i jego funkcje. Relaksują, odprężają, regenerują, uczą koncentracji i równowagi w życiu codziennym. Zajęcia poprowadzi Tomek Piasecki, certyfikowany instruktor jogi, właściciel szkoły w Podkowie Leśnej.
Pierwsze spotkanie (pilotażowe) wykład + praktyka: sobota 4.2.2012. godz. 10-12 w Ośrodku Kultury w Falentach, al. Hrabska 2. Zajęcia cykliczne będą odbywać się: w środy w godz. 20.00-21.30
koszt: 20 zł lub mniej, jeśli zbierze się odpowiednia ilość osób
Konieczne wcześniejsze zapisy: klubmamraszyn@tlen.pl
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.