Witam serdecznie, mam pytanie, jakie są szanse wynajęcia na EURO 2012 domu w Raszynie? Jest on położony w dalszej części Raszyna, w kierunku na Michałowice, 1,5 km od Al. Krakowskiej, w spokojnej okolicy. Rok budowy 2008, w pełni wykończony, umeblowany i wyposażony, z ogródkiem i garażem. Widziałam że są już ze 2 portale które proponują kibicom wynajęcie różnych lokali w Wwie i okolicach. Czy w moim przypadku ma to sens, czy jest szansa, że ktoś zainteresuje się takim domem ? Biorąc pod uwagę kiepski dojazd z Raszyna do Wwy... Proszę o poradę, nie ma mnie w tej chwili w Polsce, nie znam więc nastrojów ani oczekiwań panujących w Polsce jeśli chodzi o mistrzostwa. Czy taki kibic się prześpi (czyli wynajmie coś i da zarobić !) i pojedzie na następny mecz, czy też patrzy na każdy grosz i po meczu, pojedzie szybko na następny i prześpi się w pociągu ? Z góry dziękuję za ew. odpowiedzi.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.