Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Alert24   Kierowca pali i rozmawia przez komórkę pod...

Kierowca pali i rozmawia przez komórkę podczas ...

Autor: Gość: Marek IP: *.acn.waw.pl 29.01.10, 12:54
1. To ja jestem tym "kapusiem". Cieszę się, bo swego czasu kierowca autobusu rozwalił mi pół samochodu tylko dlatego że rozmawiał przez telefon i nie zauważył, że jechałem pasem obok...
2. Ciężko powiedzieć, żeby osoba mająca 21 lat była starym zgredem. Sam potrafię wejść i wyjść z autobusu, raczej nie proszę o pomoc i mnie również wkurza brak uprzejmości ze strony osób 70+, które nawet dziekuję i przepraszam nie umieją powiedzieć i przeszkadza im wszystko łącznie z samymi sobą. Generalizowanie niszczy społeczeństwo
3. @pomysl.po.wypiciu - poniekąd prawda, ale mimo wszystko Polska przez długie lata zaliczała się do tzw. przez Ciebie "cywilizacji". Martwi mnie to, że już tak nie jest.

Pozdrawiam!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-194
(101-194)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.