Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Alert24   Re: Sklep duoline.pl oszukuje klientów?

Komentarze do artykułu

Niezadowolony klient sklepu duoline.pl się żali [UPDATE]

Jeden z naszych czytelników kupił bieliznę przez internetowy sklep duoline.pl. Niestety, przesyłka do tej pory do niego nie dotarła, pomimo, że pieniądze zostały wpłacone. Internauci grzmią:- "Sklep duoline.pl to oszuści, nie kupujcie tam!". Właściciel sklepu odpiera zarzuty: - Mieliśmy urlop i przejściowe problemy ze skrzynką mailową, ale jesteśmy uczciwy - zapewnia.

Re: Sklep duoline.pl oszukuje klientów?

Autor: marcinfutrzak 21.12.11, 14:32
Jestem bardzo zaskoczony, że znalazłem tyle krytycznych opinii, gdy postanowiłem wpisać pozytywny komentarz nt. tej firmy. Za każdym razem dodzwoniłem się pod podany na stronie nr telefonu, a dzwoniłem, najpierw by upewnić się, że wybrany przeze mnie jest towar jest na stanie (rozmówca sprawdził i oddzwonił), drugi raz by potwierdzić przyjęcie zamówienia (bo składałem je już po godzinach pracy), następnie by dołożyć jeszcze jeden towar do zamówienia. Dzisiaj, na drugi dzień po potwierdzeniu zamówienia dostałem paczkę do rąk własnych, na 3 dni przed świętami.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.