tu cicha dla jednych nie umiem wyrazić swojego zdania no bo co oni pomyślą chce wypaść dobrze plete sama nie wiem co. przy innych ogień Wredna suka przy innych mała biedna dziewczynka dla innych olewa wszystko w Dupie ma raz zbyt przejęta nie wiadomo czym Chuj wie kim jestem nie znam siebie wcale nie wiem nic poza tym że jestem niesamowicie spontaniczna i nieprzewidywalna ale najlepsze że wszyscy wokol znają mnie wyśmienicie dobre sobie nie wiem po co to pisze ale jestem pojebana i coraz czesciej mam te swoje wizje że właśnie kogos napierdalam i Kurwa jak ktoś się napatoczy to zajebie w pizdu i nienawidze siebie i wszystkich wokol a nawet nie wiem czy to Borderline czy sobie uroilam i to wszystko takie kurewskie i pojebane szczerze żałuję tego wszystkiego co w życiu Zrobilam ale jak bym dostala jeszcze jedną szansę i tak bym ją zomarnowala patologia co ja mam w glowie Plakac mi się chce żal mi siebie Zal tylko Zal i jestem zerem pierdolonym chce umrzeć Kurwa tylko tego chce
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.