Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   Optyka,okulistyka i optomertia   pilna prosba - jak...

pilna prosba - jak sprawdzic czy mam soczewke na o

Autor: adampilat 18.01.10, 17:09
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Witam
Uderzylem sie mocno w oko listwą plastikową - mam dos mocno "popsuta" rogowke
Przedwczoraj bylem na ostrym duzurze Pan dal mi masc pod powieke i zakleil oko ale tak mnie to bolalo ze nastepnego dnia pojechalem jeszcze raz - tym razem w wwie na prage na wydzial okulistyki. Super atmosfera - pan zobaczyl i odrazu zdecydowal ze zalozy mi soczewke i przepisal krople : oftaquix i tropicamdium. wreszcie sie przespalem i czuje sie ok jednak nie wiem czy mi ta soczewka nie wyleciala w nocy gdyz w lozku rano znalazlem takie kruche jakby okruszki.
Jak sprawdzic czy mam ta soczewke - moze glupie pytanie ale noigdy nie nosilem i nawet nie wiem jak to sie czuje. podszedlem do mojego osrodka zdrowia ale pani pielegniarka mnie olala powiedziala ze sie nie zna :/ i boi ze "zepsuje" !

I drugie pytanie - jesli czuje sie dobrze tak bardzo juz mnie nie boli czy cos sie staniue jak nie bede mial tej soczewki czy poprostu za 2 dni zgodnie z przepisem jechac na kontrole i za bardzo si enie przejmowac ?
Pozdrawiam i baaardzo dziekuje za odopwiedz
Adam Magdalenka
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • pilna prosba - jak sprawdzic czy mam soczewke na o - adampilat 18.01.10, 17:09

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.