Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   Optyka,okulistyka i optomertia   Jakie soczewki do ...

Jakie soczewki do pracy przy komputerze?? PROSZĘ!

Autor: srubeczka23 10.08.11, 11:29
Witam

Mam taki niemały problem. Do niedawna nosiłam soczewki 2tygodniowe Oasys, jednak codzienna pielęgnacja soczewek jest dla mnie bardzo uciążliwa, soczewki się brudzą od makijażu, dodatkowo jakikolwiek paproch i jest problem... myślałam o soczewkach jednodniowych Moist lub True Eye, ze względu na oznaczenie strony 1,2,3 , wygodę w użytkowaniu, codziennie rano mam świeże soczewki, jednak jak to wygląda z pracą przy komputerze? Czytałam że do pracy przy komputerze najbardziej nadają się soczewki silikonowe jak Oasys. Również średnica jest bardziej odpowiednia, ponieważ mają 14.00 natomiast jednodniowe 14.2, czy to robi większą różnicę dla oka? Proszę o poradę osoby które korzystają z soczewek jednodniowych i pracują dużo przy komputerze, na co mam się zdecydować???
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.