Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Polonia   POLKI W MONTREALU   szukam "myszki24" z montrealu

szukam "myszki24" z montrealu

Autor: lynka55 24.01.09, 02:16
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Hej,
Chcialam sprobowac odszukac dziewczyne ktora przez forum na kaferterii poslala post :

Polka z Montrealu (myszka24@interia.eu)
Witam wszystkich serdecznie, sama mieszkam od krotkiego czasu w Montrealu i bardzo brakuje mi kolezanek z ktorymi moglabym pojsc na kawe i poplotkowac, zaprzyjaznic sie, jednym slowem. Poniewaz jestem tu od niedawna, nie mialam okazji nawiazac kontakotw. A koniecznie chce sie zaprzyjaznic z rodaczkami, bo nie ma to jak rozmowa we wlasnym jezyku, a ponadto nikt nie zrozumie cie lepiej jak swoj.
Kilka slow o sobie. Wkrotce wychodze za maz za cudownego czlowieka. Pilnie ucze sie francuskiego i staram sie robic wartosciowe rzeczy, choc uwielbiam leniuchowac, nigdzie sie nie spieszyc i nie miec obowiazkow, ale nie na dluzsza mete oczywiscie. Mam 26 lat.
Wyglada to troche dziwnie, ale nie zrozumcie mnie zle. Bardzo brakuje mi kolezanek z Polski, a na telefon
to nie to samo. I moj partner stara sie jak moze byc dla mnie takze kolezanka, ale to tez nie to samo. Takze mam nadzieje, ze ktoras z was jest w podobnej sytuacji i napisze.

bo chcialam do niej napisac a podany adres niestety nie dziala :(

pozdawiam!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.