Gazeta.pl   Forum   Na emigracji   TESCO w Anglii   Re: KTO pracuje lub bedzie pracowal w Tesc...

Re: KTO pracuje lub bedzie pracowal w Tesco w GOO

Autor: Gość: Sith_Lady IP: *.zone4.bethere.co.uk 10.01.12, 01:57
Pracuję tam i nie narzekam. Fakt, normy są ostre (105%) i lekko nie jest, zwłaszcza na początku przeraża człowieka, że ledwo wyrabia 60-70%, ale po paru tygodniach, jak nabierze się wprawy w układaniu cage'ów, te setki same wpadają, nawet jak się totalnie nic nie chce. Oczywiście, nie na każdym zadaniu wyrobi się normę, ale bez problemu da się to nadrobić i skończyć zmianę tę normę przekraczając. Załoga magazynu bardziej niż w porządku; jak jest dużo roboty to nawet manager stoi w alejce i pomaga ładować towar. Stawki - normalny dzień ₤7, sobota ₤7.95, niedziela ₤8.95, bank holiday ₤11.10. W przypadku delegacji do innego magazynu doliczają godzinki za dojazd, czyli czasami pracuje się 8h, a płacone jest za 12. Jedynym minusem dla mnie są pickerzy zza wschodniej granicy Polski, co stoją LLOPami jeden obok drugiego blokując całą alejkę bo wzięło ich na pogaduchy. Nie wiem, może od Waszych czasów sporo się pozmieniało. Mi robota jak najbardziej odpowiada.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.