Gazeta.pl   Forum   Komputery   Internet   Na stronie www.freefilms.pl naciągają na sms-y

Na stronie www.freefilms.pl naciągają na sms-y

Autor: wolf55 16.03.10, 23:28
Dałem się skusić obietnicom właściciela strony www.freefilms.pl i
wysłałem sms, który miał zapewnić dostęp do zawartości na tej
stronie. Rejestrując się podałem swój login i hasło. Czekałem 2 dni
na aktywację i nie doczekałem się.Ani konta ani hasła nie
aktywowano pomimo wysłania sms. Na moje maile, że hasło nie jest
aktywowane otrzymałem 6 haseł, ale żadne nie zadziałało. Wysyłąjąc
howe hasła za każdym razem polecano mi zmienić hasło w moim
profilu. Cały dowcip polega na tym, że mojego profilu na tej
stronie nie ma i nie było. Nie podali gdzie mam szukać tego
profilu. Nie odpowiadają na maile, bo sami nie wiedzą, bo to jest
sposób na naciągania klientów. Pieniądze za sms wezmą, ale nie do
końca wyjdą z twarzą z obietnicy.Tak naciągają.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.