Dodaj do ulubionych

Dc++ prosze o pomoc

21.02.06, 11:35
Ustawilam wszystko zgodnie ze stronką identycznie prawie a nadal nie dziala
tzn . niby jest napisane polaczenie ale nie ma ani listy uzytkownikow ani nic
puste okna. Prosze o pomoc (ustawilam jako passiv) jestem w sieci akademików.
Mozliwe ze kiedys przed wirusami zablokowalam jakies porty .. ale nie wiem
czy to o to chodzi. Dziekuje za kazdy wpis
--
Krówki:)
Edytor zaawansowany
  • 3promile 21.02.06, 11:46
    To trochę za mało informacji. Może firewall, może admin, może nie wpisałaś ani
    nie wybrałaś z listy żadnego adresu... Rzuć jakiegoś screena może.
    --
    - Koleżanki?
    - To akurat z Jarosławem Kaczyńskim nie...
  • dzidzia669 21.02.06, 11:56
    mam avasta nie wiem nic o firewala moze jest nie znam sie na tym , zdjecie
    wysle ci na gazetowego maila obraz ukazuje to co jest po polaczeniu z hubem
    --
    Krówki:)
  • 3promile 21.02.06, 12:04
    Kliknij na publiczną listę hubów, wybierz jakieś inne, ppm/połączenie
    --
    - Koleżanki?
    - To akurat z Jarosławem Kaczyńskim nie...
  • 3promile 21.02.06, 12:11
    Powiedz mi jeszcze, ile stuffu udostępniasz?
    --
    - Koleżanki?
    - To akurat z Jarosławem Kaczyńskim nie...
  • dzidzia669 21.02.06, 12:22
    tylko 28Gb
    --
    Krówki:)
  • 3promile 21.02.06, 12:28
    wybierz z publicznej listy hubów takie, w których limicie się mieścisz i połącz.
    Ew. wrzuć mi jeszcze screeny z panelu "Ustawienia"
    --
    - Koleżanki?
    - To akurat z Jarosławem Kaczyńskim nie...

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka