Dodaj do ulubionych

znikające serwery z emule 0.49.b???

13.12.08, 21:18
Witam
Mam emule 0.49b ktory do tej pory dzialal bez zarzutu i byla lista z
kilkdziesiecioma serwerami, a od 2 dni zostalo tylko 6 i tylko z jednym moge
sie polaczyc,ale nie jest zbyt dobry bo wszystko trwa bardzo dlugoo tzn
sciaganie.Co jest przyczyna ze zniknely pozostale?Jak i skad sie sciaga
bezpieczne serwery do tego programu?Jak sie je instaluje i z jakiego najlepiej
korzystac?
Bardzo prosze o pomoc
Edytor zaawansowany
  • Gość: @ IP: *.chello.pl 13.12.08, 21:52
    Dobrych serwerów jest niewiele.
    Przechodzisz do zakładki IRC i klikasz Podłącz.
    Do okienka na dole wpisujesz: !serwery
    Zobacz obrazek:
    wstaw.org/d/334
  • slubujacy 15.12.08, 11:56
    Po co wogole sie laczysz z serwerami?
    Wiekszosc zostala wylaczona lub przejeta przez policje jakis czas
    temu. Poza tym laczenie z serwerami jest niebezpieczne. Lepiej
    uzywac KADa w emule.
    wystarczu odswiezyc plik nodes.dat i bedzie smigac.
  • Gość: edyta785 IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 13:20
    tzn ja sie specjalnie nie lacze zawsze jak wlaczam mula to jzu sam sie laczy z
    jakims serewerem a na dole ikonki kad i eD2K podlaczone zawsze.
    A jak sie odswieza?
  • heler73 21.02.09, 15:02
    Też miałem ten problem z EMlue

    www.emule.wywrotka.com/

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.