Gazeta.pl   Forum   Komputery   Internet   Re: IPLUS 60-opinie!!!

Re: IPLUS 60-opinie!!!

Autor: Gość: ludwik IP: *.smgr.pl 19.01.11, 11:14
ludzie błagam was nie bierzcie tego bubla.

Ja tez nie chcialem wierzyć w te negatywne opinie. Dzieki bogu wziąłem umowe z moim modemem 6.12.2010r. (dostałem od siostry) na 1rok za 60zl. i wtedy zaczął sie problem. chcialem uzyskac klucz za 1zl. do pelnej wersji antywirusa kaspersky, zeby to zrobic musiałem wysłać sms o treści iplus pod jakis tam nr, nie pamietam jaki, no i okazalo sie juz 1 dnia ze nie moge wysylac smsow. iplus byl wziety w vobisie, pracownik wydzwanial ze setki razy do biura obsl. klienata i twierdza ze wszystko jest ok, a ja i tak nie moge tego sama wyslac, wymieniono juz karte i tak to samo!!!(uwaga wymiana karty 50zl i jest problem ze zwrotem kasy)ponadto nie buforuje wrzuty (ok. 10-20 sekund) i koniec, jak sciagam jakies plili to tez tylko pare KB i też przerywa, mam problem z załadowaniem poczty. dzis jest 19.01.2011 i dalej to samo, dzis ide pisac kolejna rekalmacje do vobisa i zwrot kasy za wymiane karty(bo wymienic karte kazal dzial technichczny) modem jest na 100% sprawny,jak mi nie uznaja reklamacji to zostaje sprawa w sądzie.
także mam nadzi eje, że wam mój wpis pomoże, pozdrawiam nie dajcie się nabrać sprzedawcom!!!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.